گارنیش ها و سیروپ ها در سرد نوش ها

تعداد بازدید : 3 | تاریخ انتشار : 04 خرداد 1403 16:22 | مدت زمان : 00:00:46 | دسته بندی : خبری

کارگاه آموزشی : اصول پایه و مقدماتی سردنوش ها(میکسولوژی) کارگاه1: گارنیش ها و سیروپ ها در سرد نوش ها Glass Garnish Art Syrups ….. عنوان دوره اصلی : بار سرد(بارتندری و میکسولوژی) *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: تهیه سس شکلات، شیر عسلی و کارامل آموزش چندین شیوه آماده سازی گارنیش ها Buubles,Pearls,Friut Dihydrates,Caramel Isomalds,tuile,Sago tuile,…. اصول تهیه انواع سیروپ وتمپر سیروپ ها و افزودنی های نگهدارنده مجاز اصول استاندارد سازی تولید و قیمت تمام شده ، افزایش عیار استاندارد inنکته اجرایی : هنر آرائیدن لیوان های نوشیدنی یکی از مهارت های پایه هر بارتندر یا میکسولوژیست می باشد. در این کارگاه موارد تزئین آماده سازی و در تولید و ارائه انواع نوشیدنی بکار خواهند گرفت. مدرس دوره : لاله شفیعی __________ تاریخ کارگاه : یکشنبه 6خرداد1403 ساعت کلاس: ساعت 9 الی 11 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ – ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685

دکور لیوان

ویدیوهای مشابه