آموزش ترشی بادمجون شکم پر / حتما درست کن که عالیه
○●کارتونچی●○
برای داخل شکم بادمجان ؛ سبزی تازه ( جعفری، گشنیز، نعنا) سیر یه مشت پر گل کلم هویج چند تا کافیه فلفل تند ادویه ( نمک، تخم گشنیز، سیاه دانه ،زردچوبه، شوید خشک یه قاشق غذاخوری،گلپر ) بادنجانها رو داخل سرکه بجوشاید ( میتونید مخلوط آب و سرکه هم استفاده کنید ) ده دقیقه که بجوشه کافیه . مواد داخل رو با هم میکس کنید و داخل بادمجان ها باهاش پر کنید .
ترشی,طرز تهیه ترشی,ترشی بادمجان,بادمجان شکم پر