کارافرین

پریساشهابی
پریساشهابی

داود بایرامی آذر در آذر ماه سال ۱۳۴۱ در شهرستان دریان در استان آذربایجان شرقی به دنیا آمد. خانواده او کشاورز بودند و از کودکی به کار و تلاش عادت داشت. وی همراه برادرانش از سنین نوجوانی وارد بازار کار شد، و در کنار تحصیل، در زمینه ساختمان‌سازی و سیم‌کشی فعالیت می‌کرد. در سال ۱۳۶۲ به تهران مهاجرت کردند تا فرصت‌های بزرگ‌تر را دنبال کنند. با همکاری برادرانش، کارگاه کوچکی راه انداختند. ابتدا کار فروش محصولات خوراکی و مغازه خواربار بود، اما بعدها به صنعت شیرینی و شکلات وارد شدند. در سال ۱۳۷۲ در منطقه رضوانیه‌ی تهران، کارخانه‌ای با ظرفیت محدود و با نیروی انسانی کم آغاز به کار کردند. نام شرکت «گروه صنعتی باراکا» به عنوان برند شکلات ایران به وجود آمد و فعالیت رسمی آن از سال ۱۳۵۸ آغاز گردید. باراکا با گذشت زمان، هلدینگ رضوان تحت مدیریت او و برادرانش گسترش یافت. این گروه امروز شامل چند کارخانه تولید شکلات، ویفر، بیسکویت، خطوط بسته‌بندی و شرکت پخش است. او در کنار مسئولیت تولید، به استراتژی‌سازی، توزیع، بازاریابی و بهبود کیفیت محصولات توجه داشت. از لحاظ شخصی، او و برادرانش در دوران سختی‌ها با تکیه بر اعتماد بین اعضای خانواده، پشتکار و فداکاری توانستند شرکت را رشد دهند. امروزه، گروه صنعتی باراکا با بیش از ۴۰ سال تجربه در صنعت شکلات و صادرات به کشورهای همسایه شناخته می‌شود. #عملگرایی #تلاش #بیزینس #کارآفرین #کار #ایران

کسب و کار,پول,کارافرین,تهران,کرج

توضیحات

داود بایرامی آذر در آذر ماه سال ۱۳۴۱ در شهرستان دریان در استان آذربایجان شرقی به دنیا آمد. خانواده او کشاورز بودند و از کودکی به کار و تلاش عادت داشت. وی همراه برادرانش از سنین نوجوانی وارد بازار کار شد، و در کنار تحصیل، در زمینه ساختمان‌سازی و سیم‌کشی فعالیت می‌کرد. در سال ۱۳۶۲ به تهران مهاجرت کردند تا فرصت‌های بزرگ‌تر را دنبال کنند. با همکاری برادرانش، کارگاه کوچکی راه انداختند. ابتدا کار فروش محصولات خوراکی و مغازه خواربار بود، اما بعدها به صنعت شیرینی و شکلات وارد شدند. در سال ۱۳۷۲ در منطقه رضوانیه‌ی تهران، کارخانه‌ای با ظرفیت محدود و با نیروی انسانی کم آغاز به کار کردند. نام شرکت «گروه صنعتی باراکا» به عنوان برند شکلات ایران به وجود آمد و فعالیت رسمی آن از سال ۱۳۵۸ آغاز گردید. باراکا با گذشت زمان، هلدینگ رضوان تحت مدیریت او و برادرانش گسترش یافت. این گروه امروز شامل چند کارخانه تولید شکلات، ویفر، بیسکویت، خطوط بسته‌بندی و شرکت پخش است. او در کنار مسئولیت تولید، به استراتژی‌سازی، توزیع، بازاریابی و بهبود کیفیت محصولات توجه داشت. از لحاظ شخصی، او و برادرانش در دوران سختی‌ها با تکیه بر اعتماد بین اعضای خانواده، پشتکار و فداکاری توانستند شرکت را رشد دهند. امروزه، گروه صنعتی باراکا با بیش از ۴۰ سال تجربه در صنعت شکلات و صادرات به کشورهای همسایه شناخته می‌شود. #عملگرایی #تلاش #بیزینس #کارآفرین #کار #ایران