طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی/سالاد زمستانی/ترشی/ترشی مشهدی با تمام نکات

آشپزی ساجده
آشپزی ساجده

آموزش کامل و مرحله به مرحله ترشی گوجه خانگی یا سالاد زمستانی به ساده ترین روش ممکن . با این دستور ترشی مشهدی شما هرگز کپک نمی زند. یکی از انواع ترشیجات خوشمزه و پر طرفدار به عنوان یه چاشنی خوشمزه میتونید در کنار انواع غذاها سرو کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید. مواد لازم : گل کلم متوسط ۱ عدد گوجه ۴ تا ۴/۵ کیلو کرفس ۲ تا ۳ ساقه و برگ کرفس مقداری( یک مشت) هویج ۴ عدد متوسط فلفل ۳ تا ۴ دانه سیر ۸ دانه سرکه ۱ تا ۱/۵ لیوان دسته دار فرانسوی سبزیجات معطر به دلخواه(گشنیز،جعفری،شوید) پودر گشنیز زردچوبه نمک سیاه دانه پودر گلپر ____________________________________ (((نکات مهم ))) حتما تمام مواد خرد شده را روی پارچه پهن کنید بگذارید کاملا خشک بشه نباید خیس یا رطوبت داشته باشه وگرنه ترشی کپک میزنم وخراب میشه . حتما گوجه فرنگی ها را بگذارید پخته بشه بعد از خنک شدن از صافی عبور بدید تا پوره یکدست ودانه های گوجه وپوسته کاملا گرفته بشه حواستون باشه ظرفی که گوجه را صاف میکنید کاملا خشک باشه . اگر از سبزی تازه استفاده میکنید سبزی ها را بعد از شستن بگذارید کاملا خشک بشه بعد خرد کنید استفاده کنید. ترشی آماده شده را در ظرف تمیز و خشک بریزید و سعی کنید در شیشه های کوچیک تهیه کنید که وقتی یه شیشه مصرف شد شیشه بعدی رو باز کنید. بهتره ظرف ترشی در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری بشه.بهتره ترشی را در ظرف های کوچکتر بریزید هر ظرف که تمام شد ظرف بعدی را باز کنید چون وقتی سر ظرف باز میشه هوا میخوره باعث میشه ترشی کپک بزنه پس بهتره ظرف های ترشی کوچک تر باشه زود تر تمام بشه بعد ظرف دیگری را استفاده کنید. و هر بار از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید . __________________________________ #ترشی #سالاد #سالاد_زمستانی #ترشی_آب_گوجه #ترشی_مشهدی #ترشی_فصل #آشپزی_ساجده #ترشی_خانگی #ترشی_گل_کلم #ترشیجات #آموزش_ترشی #ترشی_مشهدی_خونگی_به_روش_بازاری #ترشی #انواع_شوری #انواع_ترشی #ترشی_گوجه_گیلاسی #گوجه_شور #شور_خانگی #ترشی_گوجه #آشپزی_آسان #آموزش_آشپزی #فصل_پاییز #ترشی_گوجه #آموزش_ترشی #آموزش_ترشی_خونگی #ترشی_مشهدی_خونگی

ترشی,ترشی مشهدی,ترشی گل کلم,ترشی زمستانی,ترشی فصل

توضیحات

آموزش کامل و مرحله به مرحله ترشی گوجه خانگی یا سالاد زمستانی به ساده ترین روش ممکن . با این دستور ترشی مشهدی شما هرگز کپک نمی زند. یکی از انواع ترشیجات خوشمزه و پر طرفدار به عنوان یه چاشنی خوشمزه میتونید در کنار انواع غذاها سرو کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید. مواد لازم : گل کلم متوسط ۱ عدد گوجه ۴ تا ۴/۵ کیلو کرفس ۲ تا ۳ ساقه و برگ کرفس مقداری( یک مشت) هویج ۴ عدد متوسط فلفل ۳ تا ۴ دانه سیر ۸ دانه سرکه ۱ تا ۱/۵ لیوان دسته دار فرانسوی سبزیجات معطر به دلخواه(گشنیز،جعفری،شوید) پودر گشنیز زردچوبه نمک سیاه دانه پودر گلپر ____________________________________ (((نکات مهم ))) حتما تمام مواد خرد شده را روی پارچه پهن کنید بگذارید کاملا خشک بشه نباید خیس یا رطوبت داشته باشه وگرنه ترشی کپک میزنم وخراب میشه . حتما گوجه فرنگی ها را بگذارید پخته بشه بعد از خنک شدن از صافی عبور بدید تا پوره یکدست ودانه های گوجه وپوسته کاملا گرفته بشه حواستون باشه ظرفی که گوجه را صاف میکنید کاملا خشک باشه . اگر از سبزی تازه استفاده میکنید سبزی ها را بعد از شستن بگذارید کاملا خشک بشه بعد خرد کنید استفاده کنید. ترشی آماده شده را در ظرف تمیز و خشک بریزید و سعی کنید در شیشه های کوچیک تهیه کنید که وقتی یه شیشه مصرف شد شیشه بعدی رو باز کنید. بهتره ظرف ترشی در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری بشه.بهتره ترشی را در ظرف های کوچکتر بریزید هر ظرف که تمام شد ظرف بعدی را باز کنید چون وقتی سر ظرف باز میشه هوا میخوره باعث میشه ترشی کپک بزنه پس بهتره ظرف های ترشی کوچک تر باشه زود تر تمام بشه بعد ظرف دیگری را استفاده کنید. و هر بار از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید . __________________________________ #ترشی #سالاد #سالاد_زمستانی #ترشی_آب_گوجه #ترشی_مشهدی #ترشی_فصل #آشپزی_ساجده #ترشی_خانگی #ترشی_گل_کلم #ترشیجات #آموزش_ترشی #ترشی_مشهدی_خونگی_به_روش_بازاری #ترشی #انواع_شوری #انواع_ترشی #ترشی_گوجه_گیلاسی #گوجه_شور #شور_خانگی #ترشی_گوجه #آشپزی_آسان #آموزش_آشپزی #فصل_پاییز #ترشی_گوجه #آموزش_ترشی #آموزش_ترشی_خونگی #ترشی_مشهدی_خونگی