طرز تهیه کاچی اصیل زعفرانی مقوی با تمام نکات/کاچی زعفرانی /کاچی سنتی با ارد گندم
دستور پخت کاچی سنتی زعفرانی سلام دوستان عزیز! امروز با هم یک دسر سنتی و مقوی به نام کاچی زعفرانی درست میکنیم که هم خوشمزه است و هم برای خانمهای تازه زایمان کرده و کودکان مناسب است. این کاچی با کره محلی و نبات سفید، عطر و طعم بینظیری دارد و با ادویههای سنتی مثل هل، دارچین و زنجبیل طعمش کامل میشود. مواد لازم: ۲۰۰ گرم نبات سفید ۱۰۰ گرم کره محلی یا روغن کرمانشاهی ۴ قاشق غذاخوری آرد گندم زردچوبه، پودر هل، پودر زنجبیل، پودر دارچین هر کدام ۱ قاشق چایخوری ۲ قاشق غذاخوری گلاب زعفران دم کرده به مقدار لازم ۲ و نیم لیوان آب نکات مهم: حرارت را کم نگه دارید تا کاچی نسوزد. برای طعم بهتر از کره محلی یا روغن کرمانشاهی استفاده کنید. اگر شیرینتر دوست دارید میتوانید کمی بیشتر نبات اضافه کنید. حمایت از کانال: اگر ویدیو رو دوست داشتید: حتماً لایک کنید سابسکرایب و زنگوله رو فعال کنید تا ویدیوهای جدید رو از دست ندید نظر و تجربه خودتون از درست کردن کاچی رو در کامنتها با ما به اشتراک بگذارید #کاچی #دسر_سنتی #زعفرانی #دسر_سالم #دسر_ایرانی #دسر_خانگی #نبات #کره_محلی #آشپزی_ساده #آشپزی_ایرانی #دسر_مقوی
کاچی سنتی,طرز تهیه کاچی,کاچی زعفرانی,کاچی زایمان,کاچی