آموزش براونی کافی شاپی / شیرینی کاکائویی / ترفند های آشپزی
براونی شکلاتی سهتایی از اون براونیهاست که بافتش چسبنده و شکلاتی، طعمش عاااالی یه ترکیب جادویی از شکلات تلخ، شیرین و سفید که با هر گازش آدمو میبره بهشت شکلاتی مواد لازم: ۲ عدد تخممرغ ½ پیمانه (۴۲ گرم) پودر کاکائو ½ قاشق چایخوری (۳ گرم) نمک ½ قاشق چایخوری (۳ گرم) بیکینگپودر ۱ و ½ قاشق چایخوری (۶ گرم) وانیل ½ پیمانه (۱۱۳ گرم) کره بینمک (ذوبشده) ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر ¾ پیمانه (۹۰ گرم) آرد ۲ قاشق چایخوری (۴ گرم) پودر اسپرسو فوری (اختیاری ولی طعمشو عالی میکنه!) ۱ پیمانه (۱۷۰ گرم) شکلات ترکیبی: تلخ، نیمهشیرین و سفید طرز تهیه مرحلهبهمرحله: 1️⃣ در یک کاسه، تخممرغها، پودر کاکائو، نمک، بیکینگپودر، پودر اسپرسو و وانیل رو با همزن دستی خوب هم بزن تا ترکیب بشن. 2️⃣ در یک کاسهی دیگه، کرهی ذوبشده و شکر رو با هم مخلوط کن. بعدش توی مایکروویو با فاصلههای ۱۵ ثانیهای گرم کن تا وقتی که مخلوط براق و یکنواخت بشه (شکر تقریباً حل شه). 3️⃣ حالا مخلوط تخممرغی رو با این ترکیب کره و شکر مخلوط کن و خوب هم بزن. 4️⃣ آرد رو اضافه کن و فقط در حد ترکیب شدن هم بزن (زیاد هم نزن که بافت براونی خراب نشه). 5️⃣ در نهایت شکلات چیپسیها رو اضافه کن و آروم با لیسک فولد کن. 6️⃣ مواد رو داخل قالب ۲۳×۲۳ سانتیمتر (۹×۹ اینچ) که کف اون کاغذ روغنی انداختی بریز و سطحشو صاف کن. 7️⃣ بذار تو فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ فارنهایت) به مدت ۲۸ تا ۳۰ دقیقه بپزه. از دقیقه ۲۵ به بعد چکش کن؛ وقتی خلال دندون با چند تیکهی مرطوب (نه خمیر خام!) خارج شد، آمادست! میتونی بعد از خنک شدن برشش بزنی، با یه لیوان شیر یا قهوه نوشجان کنی ️
دستورپخت کیک,براونی شکلاتی,براونی خانگی,دسر آسان