شیک قهوه های بای شکلات | طرز تهیه شیک قهوه خلاقانه!

Shahbaz Coffee
Shahbaz Coffee

شیک قهوه های‌بای شکلات (Highball/High-By Chocolate Shake)، یک دستور خلاقانه و جدید از منوی نوآورانه‌ی شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee شیک های‌بای شکلات یک دسر-نوشیدنی لوکس است که با ترکیب سه عنصر اصلی—طعم قوی قهوه، شکلات غلیظ و بافت خامه‌ای شیک—به یک نتیجه‌ی بسیار متعادل و لذیذ می‌رسد. این رسپی فراتر از یک موکا شیک ساده است؛ ما در اینجا از تکنیک‌های خاصی برای عمق بخشیدن به طعم شکلات و ایجاد یک بافت مخملی استفاده می‌کنیم. در این ویدیو، آموزش می‌دهیم که چطور از ترکیب پودر کاکائو باکیفیت و سس شکلات دارک برای یک طعم چندلایه استفاده کنید. نکته‌ی مهم، ترکیب صحیح اسپرسو یا قهوه دمی سرد با بستنی و شیر است تا کافئین، طعمش را زیر حجم شیرینی شیک از دست ندهد. همچنین، روش‌های تزئین حرفه‌ای با خامه فرم گرفته و تراشه‌های شکلات را خواهید دید تا این شیک کاملاً آماده‌ی سرو در یک کافه لوکس باشد. این نوشیدنی، عاشقان قهوه و شکلات را به طور همزمان راضی می‌کند.

قهوه شهباز,آموزش قهوه,طرز تهیه قهوه,آموزش باریستا,آموزش باریستایی

توضیحات

شیک قهوه های‌بای شکلات (Highball/High-By Chocolate Shake)، یک دستور خلاقانه و جدید از منوی نوآورانه‌ی شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee شیک های‌بای شکلات یک دسر-نوشیدنی لوکس است که با ترکیب سه عنصر اصلی—طعم قوی قهوه، شکلات غلیظ و بافت خامه‌ای شیک—به یک نتیجه‌ی بسیار متعادل و لذیذ می‌رسد. این رسپی فراتر از یک موکا شیک ساده است؛ ما در اینجا از تکنیک‌های خاصی برای عمق بخشیدن به طعم شکلات و ایجاد یک بافت مخملی استفاده می‌کنیم. در این ویدیو، آموزش می‌دهیم که چطور از ترکیب پودر کاکائو باکیفیت و سس شکلات دارک برای یک طعم چندلایه استفاده کنید. نکته‌ی مهم، ترکیب صحیح اسپرسو یا قهوه دمی سرد با بستنی و شیر است تا کافئین، طعمش را زیر حجم شیرینی شیک از دست ندهد. همچنین، روش‌های تزئین حرفه‌ای با خامه فرم گرفته و تراشه‌های شکلات را خواهید دید تا این شیک کاملاً آماده‌ی سرو در یک کافه لوکس باشد. این نوشیدنی، عاشقان قهوه و شکلات را به طور همزمان راضی می‌کند.