طرز تهیه کیک خیس (براونی) مواد لازم: تخممرغ: ۳ عدد شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه روغن: ۱ و ۱/۲ پیمانه شیر: ۱ و ۱/۲ پیمانه وانیل: ۱/۲ ق چ آرد: ۲ پیمانه بکینگپودر: ۱ ق غ پودر کاکائو: ۴ ق غ طرز تهیه: سس شکلاتی: 1. پودر کاکائو + شیر + شکر + روغن را با هم مخلوط میکنیم تا مایع یکدستی بدست بیاوریم، ۱ لیوان از این سس را کنار میگذاریم و در آخر روی کیک میریزیم 2. تخممرغها را در ظرفی جداگانه به همراه وانیل به خوبی هم میزنیم تا حبابهای ریزی بوجود بیاید، اینکار بافت کیک را بهتر میکند. 3. تخممرغها را به مواد شکلاتی اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. 4. آرد و بکینگپودر را با هم مخلوط کرده و روی مایع کیک الک میکنیم و با هم یکدست میکنیم 5. قالب را کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک را داخل قالب میریزیم و کیک را داخل فر قرار میدهیم. 6. بعد از پخت کامل کیک، (روی کیک با سیخ چوبی سوراخ ایجاد میکنیم تا سس شکلاتی وارد بافت کیک شود) وقتی کیک هنوز داغ است سس شکلاتی را روی کیک میریزیم. 7. کیک را در یخچال قرار داده تا خنک شود، بعد از خنک شدن سرو میکنیم نکات: همهی مواد را به دمای محیط میرسانیم فر را از قبل گرم میکنیم قالب ۲۳سانتیمتری دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه اگر بعد از گذشت ۳۵ دقیقه روی کیک طلایی نشده بود، گریل را با دمای خیلی کم به مدت ۵ دقیقه روشن میکنیم. مایع این کیک کمی رقیق است، به همین علت وقتی کیک کامل پخت، بعد از خارج کردن از فر، کیک را از قالب جدا میکنیم، تا کیک بطور یکنواخت خنک شود. وقتی کیک داغ است سس شکلاتی را روی کیک میریزیم تا بهتر جذب کیک شود بعد از خنک شدن با شکلات ذوب شده ترئین میکنیم. #کیک_خانگی #کیک_ساده #کیک_براونی #کیک_مرطوب #کیک_شکلاتی #کیک_خیس #دسر