بورک مرغ و قارچ و پنیر با خمیر یوفکا | آشپزی با ژوان

ژوان
ژوان

طرز تهیه بورک مرغ و قارچ با پنیر موزارلا؛ در این ویدیو از آشپزخانه ژوان یاد می‌گیریم چطور با خمیر یوفکای مثلثی آماده، یه بورک مرغ و پنیر خوشمزه و مجلسی درست کنیم. داخلش ترکیب دلچسبی از مرغ، قارچ، فلفل دلمه‌ای و پنیر موزارلا داره، یه غذا با مرغ ترکیه ای که هم برای مهمونی‌ها عالیه، هم برای شام سبک خانوادگی. در طول آموزش تمام مراحل از پخت مرغ و تفت دادن مواد گرفته تا نحوه رول کردن بورک با خمیر یوفکای مثلثی و پخت نهایی با نکات کاربردی گفته می‌شه. بخشبندی ویدیو: 00:00 مقدمه 00:08 مواد لازم بورک مرغ و پنیر 00:17 پخت مرغ 00:32 آماده سازی مواد بورک مرغ 00:59 آموزش رول کردن بورک 01:40 تزیین، سرخ‌کردن و سرو وبسایت ژوان: https://zhuann.ir/ اینستاگرام ژوان: https://www.instagram.com/zhuann.ir ▶️ یوتیوب ژوان: https://www.youtube.com/@Zhuannir?sub_confirmation=1 کانال آپارات ژوان: https://www.aparat.com/Zhuann #بورک #آشپزی #دستورپخت #آشپزی_ژوان #غذای_ترکی #بورک_مرغ #خمیر_یوفکا #میان_وعده #پنیر_موزارلا #آشپزی_ساده #آموزش_آشپزی #زوان #Zhuann #غذای_خوشمزه #غذای_ترکیه_ای

بورک,بورک مرغ,غذا با مرغ,خوشمزه,آشپزی

توضیحات

طرز تهیه بورک مرغ و قارچ با پنیر موزارلا؛ در این ویدیو از آشپزخانه ژوان یاد می‌گیریم چطور با خمیر یوفکای مثلثی آماده، یه بورک مرغ و پنیر خوشمزه و مجلسی درست کنیم. داخلش ترکیب دلچسبی از مرغ، قارچ، فلفل دلمه‌ای و پنیر موزارلا داره، یه غذا با مرغ ترکیه ای که هم برای مهمونی‌ها عالیه، هم برای شام سبک خانوادگی. در طول آموزش تمام مراحل از پخت مرغ و تفت دادن مواد گرفته تا نحوه رول کردن بورک با خمیر یوفکای مثلثی و پخت نهایی با نکات کاربردی گفته می‌شه. بخشبندی ویدیو: 00:00 مقدمه 00:08 مواد لازم بورک مرغ و پنیر 00:17 پخت مرغ 00:32 آماده سازی مواد بورک مرغ 00:59 آموزش رول کردن بورک 01:40 تزیین، سرخ‌کردن و سرو وبسایت ژوان: https://zhuann.ir/ اینستاگرام ژوان: https://www.instagram.com/zhuann.ir ▶️ یوتیوب ژوان: https://www.youtube.com/@Zhuannir?sub_confirmation=1 کانال آپارات ژوان: https://www.aparat.com/Zhuann #بورک #آشپزی #دستورپخت #آشپزی_ژوان #غذای_ترکی #بورک_مرغ #خمیر_یوفکا #میان_وعده #پنیر_موزارلا #آشپزی_ساده #آموزش_آشپزی #زوان #Zhuann #غذای_خوشمزه #غذای_ترکیه_ای