طرز تهیه سماق پلو مجلسی
آموزش آشپزی رضیم
مواد لازم سماق پلو گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم پیاز :یک عدد متوسط رنده ،آب گرفته نمک : یک قاشق چای خوری زردچوبه : یک قاشق چای خوری فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری دارچین : نصف قاشق چای خوری کاری : یک قاشق چای خوری زعفران برای گوشت قلقلی : ۲ قاشق غذاخوری برنج : ۲ تا ۳ پیمانه نمک : یک قاشق غذاخوری سماق : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن : ۴ قاشق غذاخوری زعفران برای برنج : ۲ قاشق غذاخوری زمان پخت به جنس قابلمه شما بستگی داره در قابلمه تفلون ۴۰ دقیقه کافیه برای پخت کامل و تهچین طلایی روشن اموزش اشپزی رضیم https://rezim.ir/
سماق پلو,پلو مجلسی,سماق,غذای خوشمزه