دستور تهیه مافین موز سریع و مرطوب

تعداد بازدید : 18 | تاریخ انتشار : 10 اردیبهشت 1403 14:52 | مدت زمان : 00:05:43 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

مواد مورد نیاز: - 1 1⁄2 فنجان آرد کیک / آرد همه منظوره - بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری - 1 قاشق چایخوری جوش شیرین - 1⁄2 قاشق چایخوری نمک - 3 عدد موز بزرگ رسیده - شکر 3/4 پیمانه - ⅓ فنجان روغن نباتی - 1 عدد تخم مرغ بزرگ - 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل - مافین ها را به مدت 23 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید یا تا زمانی که رویه ها بسته شود و وقتی خلال دندان را در مرکز مافین قرار دهید تمیز بیرون بیاید. -تابه را به توری خنک کننده منتقل کنید و اجازه دهید مافین ها به مدت 5-10 دقیقه در تابه خنک شوند. از ماهیتابه بردارید و لذت ببرید!