طرز تهیه ترشی فلفل تند|ترشی بیبر همدانی | ترشی فلفل بدون تلخی | ترشی فلفل | ترشی

آشپزی با فاطمه بانو
آشپزی با فاطمه بانو

ترشی فلفل تند همدانی یا همون بیبر همدانی یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی هست که برای کنار انواع پلو ، چلو،آبگوشت ،ساندویچ ،کباب و هر غذایی که فکرشو بکنید میتونید نوش جان کنید و لذت ببرید. مواد لازم یک کیلو فلفل درشت و تند سرکه نمک نبات و نعنا خشک طرز تهیه ابتدا فلفل ها ربشورید ساقه هاشو جدا کنید و روش یه شیار بندازید حالا به آب‌جوش نمک و سرکه بزنید و فلفل هارو بهش اضافه کنید و ۵ دقیقه بجوشونید تا فلفل ها تغییر رنگ بدن و نرم بشن بلافاصله روشون آب سرد بگیرید حالا دوباره داخل به ظرف دیگه آب و نمک و سرکه رو مخلوط کنید و فلفل های آبکش شده رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید 10 ساعت بمونه و بعد آب کش کنید (این مرحله رو باید 3 بار در طی 2 روز تکرار کنید) یعنی سه بار باید فلفل رو داخل مخلوط آب و نمو و سرکه بریزید بزارید چند ساعت بمونه بعد آبکش کنید بعد از ۳ بار یه جسم سنگین روی فلفل ها بزارید بزارید 24 ساعت داخل محیط آشپزخونه بمونه تا کاملا آبش کشیده بشه برای مرحله آخر ۵ تا ۶ لیوان سرکه را با ۱_۲ قاشق غذا خوری نمک مخلوط کنید و فلفل های آبکش شده رو بهش اضافه کنید بعدش چند حبه نبات رو بخاطر اینکه تندی و تیزی سرکه رو بگیره و یه قاشق نعنا خشک کاملا مخلوط کنید بزارید ۲۴ ساعت داخل محیط آشپزخونه بمونه تا سرکه کاملا به خرد فلفل ها بره بعدش داخل ظرف تمیز و استریل شده بریزید اگه دوست داشتید چند حبه سیر رو اضافه کنید و بعد از یک هفته ترشی شما آماده اس. #ترشی_فلفل #ترشی #ترشی_فلفل #ترشی_فلفل_تند #ترشی_خونگی #ترشی_خانگی #طرز_تهیه_ترشی #آموزش_ترشی #ترشی_خانگی_خوشمزه #ترشی_فوری #طرز_تهیه_ترشی_فلفل #ترشی_ریحون #ترشی_ترخون #ترشی_فلفل_سبز #ترشی_فلفل_قرمز #ترشی_سنتی #ترشی_محلی #ترشی_ایرانی #ترشی_خوشمزه #ترشی_فصل #روش_تهیه_ترشی_فلفل #طرز_درست_کردن_ترشی #ترشی_بادمجان_شکمپر#ترشی_لیته_بادمجان#ترشی_هفت_بیجار

طرز تهیه ترشی,ترشی,بانوان ترشی و مربا,ترشی فلفل,ترشی فلفل همدانی

توضیحات

ترشی فلفل تند همدانی یا همون بیبر همدانی یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی هست که برای کنار انواع پلو ، چلو،آبگوشت ،ساندویچ ،کباب و هر غذایی که فکرشو بکنید میتونید نوش جان کنید و لذت ببرید. مواد لازم یک کیلو فلفل درشت و تند سرکه نمک نبات و نعنا خشک طرز تهیه ابتدا فلفل ها ربشورید ساقه هاشو جدا کنید و روش یه شیار بندازید حالا به آب‌جوش نمک و سرکه بزنید و فلفل هارو بهش اضافه کنید و ۵ دقیقه بجوشونید تا فلفل ها تغییر رنگ بدن و نرم بشن بلافاصله روشون آب سرد بگیرید حالا دوباره داخل به ظرف دیگه آب و نمک و سرکه رو مخلوط کنید و فلفل های آبکش شده رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید 10 ساعت بمونه و بعد آب کش کنید (این مرحله رو باید 3 بار در طی 2 روز تکرار کنید) یعنی سه بار باید فلفل رو داخل مخلوط آب و نمو و سرکه بریزید بزارید چند ساعت بمونه بعد آبکش کنید بعد از ۳ بار یه جسم سنگین روی فلفل ها بزارید بزارید 24 ساعت داخل محیط آشپزخونه بمونه تا کاملا آبش کشیده بشه برای مرحله آخر ۵ تا ۶ لیوان سرکه را با ۱_۲ قاشق غذا خوری نمک مخلوط کنید و فلفل های آبکش شده رو بهش اضافه کنید بعدش چند حبه نبات رو بخاطر اینکه تندی و تیزی سرکه رو بگیره و یه قاشق نعنا خشک کاملا مخلوط کنید بزارید ۲۴ ساعت داخل محیط آشپزخونه بمونه تا سرکه کاملا به خرد فلفل ها بره بعدش داخل ظرف تمیز و استریل شده بریزید اگه دوست داشتید چند حبه سیر رو اضافه کنید و بعد از یک هفته ترشی شما آماده اس. #ترشی_فلفل #ترشی #ترشی_فلفل #ترشی_فلفل_تند #ترشی_خونگی #ترشی_خانگی #طرز_تهیه_ترشی #آموزش_ترشی #ترشی_خانگی_خوشمزه #ترشی_فوری #طرز_تهیه_ترشی_فلفل #ترشی_ریحون #ترشی_ترخون #ترشی_فلفل_سبز #ترشی_فلفل_قرمز #ترشی_سنتی #ترشی_محلی #ترشی_ایرانی #ترشی_خوشمزه #ترشی_فصل #روش_تهیه_ترشی_فلفل #طرز_درست_کردن_ترشی #ترشی_بادمجان_شکمپر#ترشی_لیته_بادمجان#ترشی_هفت_بیجار