کیک سهشیر | لطیف، خیس، مجلل و دلبرِ دسرهای مهمونی
اگه دنبال یه کیک لطیف، خیس و خاص میگردی که هم برای مهمونیها عالی باشه، هم برای پستهای وایرال، کیک سهشیر رو از دست نده! با ترکیب تخممرغ، شکر، روغن، کره، شیر، آرد و بیکینگپودر یه کیک اسفنجی میپزی که بعد با سس سهگانهی شیر، خامه و شیرعسلی خیس میشه و بافتی ابریشمی و طعمی خاص پیدا میکنه سیو کن، درست کن، و با عشق پستش کن --- نکات طلایی برای کیک سهشیر حرفهای: - تخممرغها رو با شکر و وانیل خوب هم بزن تا پف کنه و بافت کیک سبک بشه. - آرد و بیکینگپودر رو الک کن تا گلوله نشه و کیک یکدست بمونه. - بعد از پخت، اجازه بده کیک کمی خنک بشه، بعد با خلال سوراخ کن و سس سهشیر رو روش بریز. - کیک رو حداقل ۴ ساعت داخل یخچال بذار تا سس کاملاً جذب بشه. - برای تزئین میتونی از خامه فرمگرفته، پودر دارچین یا میوههای تازه استفاده کنی. کیک سهشیر مواد لازم برای کیک: • تخممرغ: ۴ عدد • وانیل: کمی • شکر: ۱۴۰ گرم • روغن: ۸۰گرم • کره: ۶۰ گرم • شیر: ۱۵۰گرم • آرد: ۲۵۰گرم • بیکینگپودر: ۸ گرم • نمک: یک پینچ مواد لازم برای سس سهشیر: • شیر عسلی: ۳۲۰ گرم • خامه: ۲۰۰ گرم • شیر: ۳۰۰گرم #کیک_سه_شیر #کیک_خیس #کیک_لطیف #کیک_مجلسی #کیک_وایرال #کیک_دلبر #کیک_برای_مهمونی #کیک_با_شیر_عسلی #کیک_با_خامه #کیک_با_سس #دسر_خونگی #دسر_مجلسی #آشپزی_خانگی #آشپزی_با_عشق #دستور_سئو #آشپز_شو #کیک_فانتزی
کیک,شیر,لطیف,خیس