جلسه 5 و 6- کشت میکروبی
در این دو جلسه از دورهٔ آموزشی آزمایشگاه میکروبشناسی، بهطور جامع به مبحث کشت میکروبی (Microbial Culture) پرداخته میشود؛ یکی از اساسیترین روشهای تشخیصی و تحقیقاتی در میکروبیولوژی. در این ویدیوها، موارد زیر بهصورت نظری و عملی بررسی میشوند: اصول کشت میکروارگانیسمها انواع محیطهای کشت (جامد، مایع، نیمهجامد – غنی، انتخابی، افتراقی و تقویتی) تکنیکهای انتقال و کشت باکتری (مانند streak plate، pour plate و spread plate) شرایط رشد میکروبی (دما، pH، اکسیژن، زمان) تفسیر رشد کلنیها و مورفولوژی کلنیها همچنین کاربردهای بالینی کشت میکروبی در تشخیص عفونتها مورد بحث قرار گرفته است. این جلسات برای دانشجویان رشتههای آزمایشگاه پزشکی، میکروبیولوژی، پزشکی، داروسازی، و علاقهمندان به علوم آزمایشگاهی بسیار مفید خواهد بود. پیشنهاد میشود همراه با تماشای ویدیو، دستورالعملهای عملی کشت را در محیط آزمایشگاهی تمرین کنید. #باکتریشناسی #کشت_میکروبی #محیط_کشت #آموزش_میکروبیولوژی #آزمایشگاه_پزشکی #رشد_باکتری #کلنی لینک دانلود اسلایدها بصورت pdf: https://s9.uupload.ir/files/neshani/آزمایشگاه%20میکروبشناسی/فقط%20محیط%20کشت3.pdf لینک دانلود اسلایدها بصورت پاورپوینت: https://s9.uupload.ir/files/neshani/آزمایشگاه%20میکروبشناسی/فقط%20محیط%20کشت3.pptx
میکروب,باکتری شناسی,آزمایشگاه