«کورن ریبز» یا همون دنده‌ذرت / یه اسنک خفن که تو تیک‌تاک ترکونده

○●کارتونچی‌●○
○●کارتونچی‌●○

بلال روغن پاپریکا آویشن پودرسیر نمک فلفل سیاه پنیر پارمیزان اول ذرت هارو به مدت ۳تا ۵ دقیقه داخل آبجوش قرارمیدیم. بعد ذرت هارو قاچ می‌کنیم مثل دنده و داخل روغن داغ سرخش میکنیم به مدتی که دندها فر بشن روش ادویه دلخواه (پاپریکا، آویشن،پودر سیر، نمک و فلفل)میریزیم. آخرش با پارمیزان و سس دلخواه نوش جان میکنیم.

کورن ریبز,دنده بلال,بلال

توضیحات

بلال روغن پاپریکا آویشن پودرسیر نمک فلفل سیاه پنیر پارمیزان اول ذرت هارو به مدت ۳تا ۵ دقیقه داخل آبجوش قرارمیدیم. بعد ذرت هارو قاچ می‌کنیم مثل دنده و داخل روغن داغ سرخش میکنیم به مدتی که دندها فر بشن روش ادویه دلخواه (پاپریکا، آویشن،پودر سیر، نمک و فلفل)میریزیم. آخرش با پارمیزان و سس دلخواه نوش جان میکنیم.