طرز تهیه مربای به خوشرنگ همراه با تمام نکات/مربای به /مربای به رنده شده
مربای به خوشرنگ و خوشعطر خانگی سلام به همراهان همیشگی کانالم امروز با یه آموزش خوشرنگ و خوشعطر در خدمتتونم؛ مربای به یه مربای پاییزی فوقالعاده خوشطعم که خونه رو پر از بوی خوب و حالخوبکن میکنه! اگه عاشق صبحونههای خاص و خوشعطرین، حتماً تا آخر ویدیو با من همراه باشین تا نکات طلایی و فوتوفن مربای خوشرنگ و خوشرنگ رو یاد بگیرین مواد لازم: نیم کیلو به سفت و تازه ۴۰۰ گرم شکر نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو ۳ پیمانه آب گردو خرد شده به دلخواه نکات مهم: 1. برای خوشرنگ شدن مربای به، حتماً از به سفت و تازه استفاده کنید. 2. قابلمهی لعابی یا استیل، مسی یا روحی انتخاب کنید تا رنگ مربا تیره نشه 3. نکته خوشرنگ شدن مربا استفاده از دمکنی هستش. 4. جوهر لیمو رو در انتهای پخت اضافه کنید تا مربا شکرک نزنه. 5. اگه دوست دارین مربا مجلسیتر بشه، کمی گردو خرد شده بهش اضافه کنید. یادتون نره اگه ویدیو رو دوست داشتین: ️ لایک کنید نظرتون رو کامنت کنید دنبال کردن و زنگوله رو بزنین تا آموزشهای خوشمزهی بعدی رو از دست ندین #مربای_به #مربا_به #آموزش_مربا_به #نکات_خوشرنگ_شدن_مربا_به #طرز_تهیه_مربای_به_خانگی #طرز_تهیه_مربا #صبحانه_سالم #طرز_تهیه_مربای_به #مربای_خانگی #آشپزی_ایرانی #دستور_مربا #به #مربای_خوشمزه #پاییز #صبحانه_سنتی #دسر_خانگی #کانال_آشپزی #سعیده_بانو #رسپی_مربا #مربا_هویج #مربا_آلبالو #مربای_سیب #مربای_خانگی #بانوان_ترشی_مربا
مربا به,مربا,طرز تهیه مربا,بانوان ترشی و مربا,مربای به