طرز تهیه بستنی هندوانه با پودر ژله هندوانه جلید | لوازم قنادی بهگز

لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان
لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان

مواد لازم: پودر ژله هندوانه جلى‌د: یک بسته خامه‌ قنادی: ۲۵۰ گرم آب جوش: یک لیوان (۲۵۰ میلی‌لیتر) دستور تهیه: ابتدا پودر ژله هندوانه را در یک لیوان آب جوش حل کرده و به روش بن ماری (بر روی بخار) هم بزنید تا پودر کامل حل شود. پس از اینکه مایع کمی خنک شد، خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مایع کامل یکدست شود و سپس داخل قالب بستنی که از قبل چوب‌های بستنی را داخل آن قرار دادید بریزید و در انتها داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.

هندوانه,بستنی خانگی,دسر یلدایی,ایده یلدایی,آموزش دسر

توضیحات

مواد لازم: پودر ژله هندوانه جلى‌د: یک بسته خامه‌ قنادی: ۲۵۰ گرم آب جوش: یک لیوان (۲۵۰ میلی‌لیتر) دستور تهیه: ابتدا پودر ژله هندوانه را در یک لیوان آب جوش حل کرده و به روش بن ماری (بر روی بخار) هم بزنید تا پودر کامل حل شود. پس از اینکه مایع کمی خنک شد، خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مایع کامل یکدست شود و سپس داخل قالب بستنی که از قبل چوب‌های بستنی را داخل آن قرار دادید بریزید و در انتها داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.