طرز تهیه دسر انبه با پودر ژله انبه جلید | لوازم قنادی بهگز

لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان
لوازم قنادی بهگز | گز و سوغات اصفهان

مواد لازم: پودر ژله انبه جلید: ۱ عدد شیر داغ: ۳۰۰ میلی‌ لیتر خامه: ۱۰۰ گرم میوه انبه: ۳ عدد (۱ عدد انبه را مکعبی برش بزنید و ۲ عدد انبه را پوره کنید) روش تهیه: ابتدا ۱ بسته پودر ژله انبه را در ۴۰۰ میلی‌لیتر شیر داغ حل کرده و کمی صبر کنید تا مایع از دما بیفتد و سپس میوه انبه خرد شده را به مایع اضافه کرده و به آرامی کمی هم زده و داخل قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کامل ببندد. سپس ۲ عدد انبه دیگر را با گوشت کوب برقی پوره کنید و پس از آماده شدن دسر بر روی آن بریزید و سرو کنید.

آموزش دسر,انبه,ژله,آموزش دسر و ژله,آموزش شیرینی پزی

توضیحات

مواد لازم: پودر ژله انبه جلید: ۱ عدد شیر داغ: ۳۰۰ میلی‌ لیتر خامه: ۱۰۰ گرم میوه انبه: ۳ عدد (۱ عدد انبه را مکعبی برش بزنید و ۲ عدد انبه را پوره کنید) روش تهیه: ابتدا ۱ بسته پودر ژله انبه را در ۴۰۰ میلی‌لیتر شیر داغ حل کرده و کمی صبر کنید تا مایع از دما بیفتد و سپس میوه انبه خرد شده را به مایع اضافه کرده و به آرامی کمی هم زده و داخل قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کامل ببندد. سپس ۲ عدد انبه دیگر را با گوشت کوب برقی پوره کنید و پس از آماده شدن دسر بر روی آن بریزید و سرو کنید.