سومین رویداد فایو F.A.U مهر ماه 1404

شیرین شهد طبرستان | شکر قهوه ای
شیرین شهد طبرستان | شکر قهوه ای

سومین رویداد فایو F.A.U با محوریت معرفی برگزیدگان ایرانی و بین المللی گردشگری خوراک مهر ماه سومین دوره رویداد فاخر «فایو» (F.A.U) با هدف معرفی برگزیدگان برجسته حوزه گردشگری خوراک، از روز ۲۱ تا ۲۳ مهرماه برگزار شد. این رویداد به همت کنسرسیوم گردشگری خوراک ایران، آکادمی متخصصین و باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو در ایران، توانست نگاه فعالان و علاقه مندان صنعت غذا و هتلداری را به خود جلب کند. در طول چهار روز برگزاری، سالن تشریفات نهاد ریاست جمهوری میزبان چهره های سرشناس صنعت غذا، سفرا، مدیران هتلداری، سرآشپزان بین المللی و نمایندگان فرهنگی کشورهای مختلف بود. تمرکز برنامه بر ارتقاء جایگاه رستوران های ایرانی و بین المللی و ایجاد بستر حرفه ای برای رتبه بندی معیارهای خدمات خوراک در سطح تهران و در آینده کل کشور قرار داشت. فایو؛ زبان مشترک فرهنگ ها و مزه ها غذا فقط یک خوراک روزمره نیست؛ هر وعده غذایی نشانه ای از هویت و فرهنگ مردمانی است که آن را می آفرینند. در جهان امروز، گردشگری خوراک از سریع ترین مسیرهای رشد در صنعت گردشگری به شمار می رود و مسافران علاقه دارند در سفرهای خود از تجربه طعم های اصیل هر منطقه لذت ببرند. ایران نیز با سابقه غنی آشپزی و تنوع اقلیمی منحصر به‌فرد، پتانسیل بالایی در این زمینه دارد. شهر تهران به عنوان قلب تپنده رستوران داری کشور، میزبان ده ها رستوران ایرانی و بین المللی با سبک های گوناگون است. از خوراک های اصیل ایرانی گرفته تا غذاهای فرانسوی، ترکی، ایتالیا و شرق آسیا، همه در این شهر در دسترس علاقه مندان قرار دارند. این تنوع فرهنگی و ذائقه ای باعث شده تا تهران به شهری جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود که می خواهند فرهنگ ملت ها را از مسیر مزه ها بشناسند.

فایو,FAU,رویداد فایو,شکر قع

توضیحات

سومین رویداد فایو F.A.U با محوریت معرفی برگزیدگان ایرانی و بین المللی گردشگری خوراک مهر ماه سومین دوره رویداد فاخر «فایو» (F.A.U) با هدف معرفی برگزیدگان برجسته حوزه گردشگری خوراک، از روز ۲۱ تا ۲۳ مهرماه برگزار شد. این رویداد به همت کنسرسیوم گردشگری خوراک ایران، آکادمی متخصصین و باشگاه غذا و خوراک شناسی یونسکو در ایران، توانست نگاه فعالان و علاقه مندان صنعت غذا و هتلداری را به خود جلب کند. در طول چهار روز برگزاری، سالن تشریفات نهاد ریاست جمهوری میزبان چهره های سرشناس صنعت غذا، سفرا، مدیران هتلداری، سرآشپزان بین المللی و نمایندگان فرهنگی کشورهای مختلف بود. تمرکز برنامه بر ارتقاء جایگاه رستوران های ایرانی و بین المللی و ایجاد بستر حرفه ای برای رتبه بندی معیارهای خدمات خوراک در سطح تهران و در آینده کل کشور قرار داشت. فایو؛ زبان مشترک فرهنگ ها و مزه ها غذا فقط یک خوراک روزمره نیست؛ هر وعده غذایی نشانه ای از هویت و فرهنگ مردمانی است که آن را می آفرینند. در جهان امروز، گردشگری خوراک از سریع ترین مسیرهای رشد در صنعت گردشگری به شمار می رود و مسافران علاقه دارند در سفرهای خود از تجربه طعم های اصیل هر منطقه لذت ببرند. ایران نیز با سابقه غنی آشپزی و تنوع اقلیمی منحصر به‌فرد، پتانسیل بالایی در این زمینه دارد. شهر تهران به عنوان قلب تپنده رستوران داری کشور، میزبان ده ها رستوران ایرانی و بین المللی با سبک های گوناگون است. از خوراک های اصیل ایرانی گرفته تا غذاهای فرانسوی، ترکی، ایتالیا و شرق آسیا، همه در این شهر در دسترس علاقه مندان قرار دارند. این تنوع فرهنگی و ذائقه ای باعث شده تا تهران به شهری جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود که می خواهند فرهنگ ملت ها را از مسیر مزه ها بشناسند.