طرز تهیه شور گل کلم / ترشی شور گل کلم / همراه با تمام نکات / شور گلکلم
شور گلکلم خونگی با رنگ طلایی و طعم ترد و خاص ، اگه عاشق ترشی و شور هستی، این آموزش رو از دست نده! مواد لازم : گلکلم: 500 گرم هویج: 2 عدد فلفل: 1 عدد (در صورت تمایل میتوانید بیشتر کنید) زردچوبه: 1 قاشق چایخوری سیر: 4-5 حبه (اختیاری) سرکه: 120 میلیلیتر (1/2 پیمانه برای هر لیتر آب) نمک: 2 قاشق غذاخوری برای هر لیتر آب آب: به مقدار لازم برای پوشاندن مواد من ۱ لیتر استفاده کردم نکته مهم : برای هر لیتر آب، 2 تا قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق چایخوری زردچوبه و نصف لیوان سرکه را اضافه کنید. آب را روی حرارت متوسط قرار دهید، نمک، زردچوبه و سرکه را اضافه واجازه دهید تا جوش بیاید. - پس از جوشیدن آب، گلکلمها، هویجها، فلفل سبزها و سیرها را به قابلمه اضافه کنید. - مواد را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند، اما نباید کاملاً پخته شوند. - پس از جوشیدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد کمی خنک شوند. - مواد را در شیشههای تمیز و خشک بریزید. - آب جوشیده و طعمدار شده را به شیشهها بریزید تا تمامی مواد کاملاً پوشانده شوند. - درب شیشهها را محکم ببندید. - شیشهها را در دمای اتاق قرار دهید تا شور برای 3 تا 5 روز در دمای اتاق استراحت کند. - پس از این مدت شور گلکلم آماده مصرف است. اضافه کردن زردچوبه اختیاری هست و میتونید نریزید. ____________________________________ #شور_گل_کلم_خانگی #ترشی_گل_کلم#گل_کلم_شور#شور_سبزیجات#ترشی_خانگی#مزه_ترش_خانگی#گل_کلم_ترشی#شور_ایرانی#شور_گل_کلم#شور_خانگی#ترشی_گل_کلم#شور_خوشمزه#گل_کلم_ترشی#ترشی_سبزیجات#ترشی#شور_سنتی#شور_مزه#ترشی_خانگی#پخت_خانگی#شور_مخصوص#طرز_تهیه_شور #شور_گل_کلم #ترشی_خانگی #شور_خانگی #غذای_ایرانی #مخلفات_سفره #طرز_تهیه_شور #ترشی_خوشمزه #ترشیجات #دستپخت_خونه #آشپزی_سنتی #گل_کلم #طرز_تهیه_ترشی #خوراکی_خوشمزه #غذای_خانگی #سفره_ایرانی #خوشمزه_خونه #شور_خوشمزه #ترشی_گل_کلم #دستور_آشپزی #چاشنی_سالم #آشپزی_ایرانی #آموزش_آشپزی #غذای_خانگی #دستپخت_خونه #مخلفات_سفره #ترشی_خوشمزه #طرز_تهیه_ترشی #گل_کلم #ترشیجات #آشپزی_سنتی #غذاهای_ایرانی #آشپزی #طرز_تهیه #آشپزی_آسان #ویدیو_آشپزی #آشپزی_خانگی
شور گل کلم,شوری گل کلم,طرز تهیه ترشی,ترشی,ترشی گل کلم