کوبانو | آموزش قهوه کوبایی کلاسیک

Shahbaz Coffee
Shahbaz Coffee

قهوه کوبایی (کوبانو)، یک دستورالعمل کلاسیک و بسیار شیرین از دستورات جذاب کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee قهوه کوبایی یا Cafecito (کوبانو)، یک نوشیدنی بسیار قوی و غلیظ است که برخلاف اسپرسوی معمولی، با یک لایه کرمای روشن و ضخیم به نام اِسپومیتا (Espumita) سرو می‌شود. راز این قهوه در شیرینی زیاد و روش خاص ترکیب آن است؛ بلافاصله پس از عصاره‌گیری، بخش کوچکی از اسپرسوی داغ با شکر قهوه‌ای یا شکر سفید ترکیب و با سرعت هم زده می‌شود تا یک خمیر شیرین و خامه‌ای به نام اسپومیتا تشکیل شود. سپس بقیه اسپرسو روی این خمیر ریخته می‌شود. در این ویدیو، ما به شما یاد می‌دهیم که چطور با استفاده از دستگاه اسپرسوساز خانگی یا حتی موکاپات، یک قهوه کوبانوی اصیل با غلظت و شیرینی مناسب تهیه کنید. نکات مهمی در مورد نوع شکر، مقدار شکر و تکنیک هم زدن سریع برای ایجاد اسپومیتای ایده‌آل را خواهید دید. این نوشیدنی، طعمی فراموش‌نشدنی و بسیار قوی دارد که می‌تواند برای شروع یک روز پرانرژی عالی باشد.

آموزش قهوه,آموزش باریستا,آموزش کافی شاپ,قهوه شهباز,شهباز کافی

توضیحات

قهوه کوبایی (کوبانو)، یک دستورالعمل کلاسیک و بسیار شیرین از دستورات جذاب کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee قهوه کوبایی یا Cafecito (کوبانو)، یک نوشیدنی بسیار قوی و غلیظ است که برخلاف اسپرسوی معمولی، با یک لایه کرمای روشن و ضخیم به نام اِسپومیتا (Espumita) سرو می‌شود. راز این قهوه در شیرینی زیاد و روش خاص ترکیب آن است؛ بلافاصله پس از عصاره‌گیری، بخش کوچکی از اسپرسوی داغ با شکر قهوه‌ای یا شکر سفید ترکیب و با سرعت هم زده می‌شود تا یک خمیر شیرین و خامه‌ای به نام اسپومیتا تشکیل شود. سپس بقیه اسپرسو روی این خمیر ریخته می‌شود. در این ویدیو، ما به شما یاد می‌دهیم که چطور با استفاده از دستگاه اسپرسوساز خانگی یا حتی موکاپات، یک قهوه کوبانوی اصیل با غلظت و شیرینی مناسب تهیه کنید. نکات مهمی در مورد نوع شکر، مقدار شکر و تکنیک هم زدن سریع برای ایجاد اسپومیتای ایده‌آل را خواهید دید. این نوشیدنی، طعمی فراموش‌نشدنی و بسیار قوی دارد که می‌تواند برای شروع یک روز پرانرژی عالی باشد.