طرز تهیه ماکتیل استوایی زعفرون
طرز تهیه ماکتیل استوایی زعفرون مواد لازم: یخ، به مقدار لازم 15 میلیلیتر سیروپ موز 1 انس (تقریباً 30 میلیلیتر) سیروپ آناناس 20 میلیلیتر آب پرتقال تازه 10 میلیلیتر سیروپ زعفران (خانگی یا آماده) 1 انس (تقریباً 30 میلیلیتر) آب گازدار (سودا) تزئین: برش آناناس، برگ نعناع، یا چند رشته زعفران (اختیاری) روش تهیه: آمادهسازی لیوان: یک لیوان سرو بلند و شیک را انتخاب کرده و آن را با مقدار زیادی یخ پر کنید. مخلوط کردن طعمدهندههای استوایی: سیروپ موز، سیروپ آناناس، آب پرتقال تازه و سیروپ زعفران را به لیوان حاوی یخ اضافه کنید. هم زدن ملایم: مواد را با یک قاشق بلند به آرامی هم بزنید تا طعمها و رنگها (به خصوص زعفران) به خوبی با هم ترکیب شوند. این مرحله باعث میشود رنگ طلایی زعفران به کل نوشیدنی پخش شود. اضافه کردن آب گازدار: در نهایت، 1 انس (30 میلیلیتر) آب گازدار را به نوشیدنی اضافه کنید. تزئین و سرو: ماکتیل را با یک برش مثلثی آناناس روی لبه لیوان، چند برگ نعناع تازه یا حتی چند رشته ظریف زعفران برای جلوه بیشتر تزئین کرده و بلافاصله سرو نمایید. نوش جان! این ماکتیل ترکیبی غنی و عطرآگین از میوههای استوایی با شکوه زعفران است که بسیار لوکس و دلنشین خواهد بود
استوایی,زعفرون,ماکتیل