آموزش رومانو | قهوه با لیمو | لیموناد اسپرسو

Shahbaz Coffee
Shahbaz Coffee

قهوه رومانو یا لیموناد اسپرسو، یک ترکیب متفاوت و تازه با لیمو، از دستورات کلاسیک اروپایی کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee کافه رومانو (Caffè Romano) یک نوشیدنی ایتالیایی غیرمعمول است که در آن، طعم قوی و تلخ اسپرسو با طعم ترش و تازه لیمو ترکیب می‌شود. این نوشیدنی که قدمت زیادی در ایتالیا دارد، یک ترکیب کاملاً طراوت‌بخش و در عین حال انرژی‌زا است. در این ویدیو، ما روش‌های کلاسیک و مدرن تهیه‌ی رومانو را آموزش می‌دهیم. در روش سنتی، یک اسپرسو با یک تکه پوست لیمو یا یک برش نازک از آن سرو می‌شود تا عطر روغن‌های طبیعی لیمو به قهوه اضافه شود. اما در نسخه مدرن لیموناد اسپرسو، کمی آب لیموی تازه یا لیموناد به اسپرسو اضافه می‌شود. ما به شما یاد می‌دهیم که چطور تلخی قهوه و ترشی لیمو را به خوبی بالانس کنید و چه زمانی باید لیمو را اضافه کرد تا طعم آن غالب نشود. این نوشیدنی یک انتخاب عالی برای هضم غذا یا یک نوشیدنی کافئینی متفاوت در هوای گرم است.

آموزش قهو,قهوه,اسپرسو,قهوه شهباز,شهباز کافی

توضیحات

قهوه رومانو یا لیموناد اسپرسو، یک ترکیب متفاوت و تازه با لیمو، از دستورات کلاسیک اروپایی کتاب شهباز است. آموزش‌های باریستایی رایگان و ده‌ها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee کافه رومانو (Caffè Romano) یک نوشیدنی ایتالیایی غیرمعمول است که در آن، طعم قوی و تلخ اسپرسو با طعم ترش و تازه لیمو ترکیب می‌شود. این نوشیدنی که قدمت زیادی در ایتالیا دارد، یک ترکیب کاملاً طراوت‌بخش و در عین حال انرژی‌زا است. در این ویدیو، ما روش‌های کلاسیک و مدرن تهیه‌ی رومانو را آموزش می‌دهیم. در روش سنتی، یک اسپرسو با یک تکه پوست لیمو یا یک برش نازک از آن سرو می‌شود تا عطر روغن‌های طبیعی لیمو به قهوه اضافه شود. اما در نسخه مدرن لیموناد اسپرسو، کمی آب لیموی تازه یا لیموناد به اسپرسو اضافه می‌شود. ما به شما یاد می‌دهیم که چطور تلخی قهوه و ترشی لیمو را به خوبی بالانس کنید و چه زمانی باید لیمو را اضافه کرد تا طعم آن غالب نشود. این نوشیدنی یک انتخاب عالی برای هضم غذا یا یک نوشیدنی کافئینی متفاوت در هوای گرم است.