قرمرزه نخودچی، غذای اصیل اصفهانی ها

تعداد بازدید : 6068 | تاریخ انتشار : 31 فروردین 1403 15:34 | مدت زمان : 00:01:39 | دسته بندی : سفر و گردشگری

این ویدیو با دعوت و همکاری خانه هنر هورشید در روستای زیبای زردنجان اصفهان تهیه شده @hoorshid_artist_house . ————————————————————— قیمه ریزه نخودچی که اصفهانی ها بهش میگن قرمرزه نخودچی از غذاهای اصیل و قدیمی اصفهانی هاست. . مخلوط گوشت، آرد نخودچی، زردچوبه، نمک ، فلفل، پیاز زنده شده و نعنا، که در هاون خوب می کوبند تا حسابی با هم ترکیب بشه، جداگانه پیاز خرد شده را سرخ می کنند و همراه با گوجه و کمی آب می پزند، از ترکیبی که آماده شده گلوله های کوچکی درست می کنند و در مایع آماده شده و در حال جوشیدن می اندازند و میگذارند خوب بپزه ، در نهایت این غذا رو با نان محلی و سبزی می خورند. . خانواده محترم حاج مسلم (پیرمردی که در فیلم می بینید)، در روستای زیبای زردنجان زحمت تهیه این غذای خوشمزه رو کشیدند، درخت زیبایی که در تصویر می بینید پسر خانواده که در جنگ ایران و عراق به شهادت رسیده کاشته و حالا این درخت براشون خیلی عزیزه. . خود حاج مسلم هم که در این فیلم می بینید دیگر در میان ما نیست و به رحمت خدا رفتند، روحشون شاد️️ ————————————————————— ‏“Ghemeze Nokhodchi” is one of the most famous dishes in Isfahan. ‏The mixture of meat, chickpea flour, turmeric is made into little balls. In another pot, the sauce is made out of sautéd onions and tomatoes. Then, the little balls are added to the sauce and cooked for a while. You can serve this with herbs and some bread. —————————————————————— با تشکر از سرکار خانم دکتر فرزانه سلیمانی مدیریت محترم خانه هنر هورشید و همکاری دوستان خوبم @hoorshid_artist_house #میراث_فرهنگی_دیجیتال #گردشگری_مجازی #میراث_فرهنگی #غذای_محلی #زردنجان #اصفهان #قرمرزه_نخودچي #قیمه_ریزه_نخودچی #گردشگری #مردم_نگاری #غذای_ایرانی #غذای_خانگی

غذاهای محلی,قیمه ریزه,قیمه ریزه نخودچی,غذای محلی اصفهانی ها,قرمرزه نخودچی