راز خوشمزه شدن دلمه برگ مو ترش

تعداد بازدید : 196 | تاریخ انتشار : 06 خرداد 1403 19:34 | مدت زمان : 00:04:50 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

دلمه برگ مو یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که از دیرباز، در سفره ایرانی ها جایگاه ویژه ای داشته است. این غذا با ظاهری زیبا و طعمی دلچسب، زینت بخش مهمانی ها و دورهمی ها است و طرفداران زیادی دارد. مواد مورد نیاز دلمه برگ مو (برای 4 نفر): - برگ مو: به میزان لازم - گوشت چرخ کرده: 200 گرم - برنج: 2 پیمانه - لپه: 1 پیمانه - سبزی دلمه (پیازچه، مرزه، شوید، نعناع، جعفری، گشنیز و یا ترخون): 200 گرم - پیاز: 2 عدد - ادویه جات: نمک، فلفل سیاه و زردچوبه - آبلیمو یا سرکه: 4 قاشق غذاخوری - روغن: به میزان لازم نکات: 1. برای طعم بهتر دلمه می توانید از کمی رب انار یا آلوچه استفاده کنید. 2. اگر به دنبال طعمی متفاوت هستید، می توانید از گوشت مرغ یا مخلوط گوشت چرخ کرده و مرغ برای تهیه دلمه استفاده کنید. 3. می توانید از برگ های کلم یا کاهو به جای برگ مو نیز استفاده کنید. دلمه برگ مو یک غذای کامل و مغذی است که می تواند به عنوان ناهار، شام یا پیش غذا سرو شود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و روش پخت نسبتاً آسان، گزینه ای عالی برای مهمانی ها و دورهمی ها است. مقدمه و مواد لازم 00:00 خیساندن برنج و لپه 00:16 تفت دادن پیاز، گوشت، سبزی و لپه 00:27 آماده سازی برگ مو 01:45 پخت برنج 01:57 مخلوط کردن برنج با مواد 02:12 تهیه دلمه 02:28

آشپزی,دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه,ناهار خوشمزه,دلمه برگ انگور,آشپزی ,آشپزی,آشپزی,آشپزی

ویدیوهای مشابه