طرز تهیه مربای به خوش رنگ همراه با تمام نکات/مربای به/مربای به رنده شده

آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه

مواد لازم برای مربای به: بِه سفت و سالم: ۱ کیلوگرم شکر: حدود ۸۰۰ گرم آب: ۶ لیوان آب‌لیمو: ۱ قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری چوب دارچین یا هل (اختیاری) کمی برای عطر فوت و فن مربای به قرمز براق: در قابلمه همیشه بسته باشد + دمکنی روی آن → رنگ یاقوتی. شعله ملایم و زمان طولانی پخت (۳ تا ۴ ساعت) → رنگ و عطر طبیعی. قابلمه لعابی یا استیل دانه‌های به را حتماً در کیسه پارچه‌ای بینداز → مربا ژله‌ای و شفاف می‌شود. حرارت زیاد و هم‌زدن زیاد = رنگ تیره و به له‌شده. برای درخشش بیشتر، آخر کار کمی آب لیموترش تازه بریز. #طرز_تهیه_مربای_به_خوشرنگ#مربای_به#مربا#آشپزی #مربای_به#مربای_سیب#به#مربای_هویچ#مربای_آلبالو #مربای_زردآلو#مربای_گل_محمدی#دسر#پیش_غدا#آشپزی #آموزش_آشپزی#آشپزی_با_سمیه#مربای_پرتغال#طرز_تهیه_مربا #بانوان_ترشی_مربا#ترشی#مربا_به_رنده_شده

مربا به,مربا,طرز تهیه مربا,بانوان ترشی و مربا,مربای به

توضیحات

مواد لازم برای مربای به: بِه سفت و سالم: ۱ کیلوگرم شکر: حدود ۸۰۰ گرم آب: ۶ لیوان آب‌لیمو: ۱ قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری چوب دارچین یا هل (اختیاری) کمی برای عطر فوت و فن مربای به قرمز براق: در قابلمه همیشه بسته باشد + دمکنی روی آن → رنگ یاقوتی. شعله ملایم و زمان طولانی پخت (۳ تا ۴ ساعت) → رنگ و عطر طبیعی. قابلمه لعابی یا استیل دانه‌های به را حتماً در کیسه پارچه‌ای بینداز → مربا ژله‌ای و شفاف می‌شود. حرارت زیاد و هم‌زدن زیاد = رنگ تیره و به له‌شده. برای درخشش بیشتر، آخر کار کمی آب لیموترش تازه بریز. #طرز_تهیه_مربای_به_خوشرنگ#مربای_به#مربا#آشپزی #مربای_به#مربای_سیب#به#مربای_هویچ#مربای_آلبالو #مربای_زردآلو#مربای_گل_محمدی#دسر#پیش_غدا#آشپزی #آموزش_آشپزی#آشپزی_با_سمیه#مربای_پرتغال#طرز_تهیه_مربا #بانوان_ترشی_مربا#ترشی#مربا_به_رنده_شده