طرز تهیه ترشی پیاز خلالی رستورانی ترد /ترشی پیاز /طرز تهیه ترشی

آشپزی با سعیده بانو
آشپزی با سعیده بانو

سلام دوستان خوش‌ذوق من امروز قراره با هم درست کنیم یه ترشی خوش‌رنگ و خوش‌عطر، مخصوص رستوران‌ها ترشی پیاز خلالی رستورانی که هم کنار غذاها خیلی خوشمزه‌ست، هم رنگش چشم‌نوازه و تو سفره می‌درخشه. مواد لازم: نیم کیلو پیاز قرمز کوچیک (یا متوسط خلالی خردشده) ۶ حبه سیر یک‌سوم کلم بنفش یا چند تکه لبو برای رنگ طبیعی ۱ قاشق مرباخوری نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری نمک ۲ تکه نبات سرکه سفید به میزان لازم (تا جایی که روی موادو بپوشونه) طرز تهیه و نکات مهم: در آخر سرکه سفید رو بریزید تا کاملاً روی موادو بپوشونه. درِ شیشه رو محکم ببندید و بذارید تو جای خنک و تاریک بمونه. بعد از ۴ تا ۵ روز ترشی جا می‌افته و آماده سروه نکات طلایی: اگه می‌خواید رنگ ترشی خوشرنگ‌تر بشه، از ترکیب کلم بنفش و یه تیکه لبو استفاده کنید. برای موندگاری بیشتر، هیچ آبی داخل ظرف نریزید و قاشق خیس داخل شیشه نزنید. پیاز قرمز کوچیک (پیاز ترشی) رنگ و طعم خاص‌تری داره. اگه طعم ملایم‌تر دوست دارید، می‌تونید نصف سرکه رو با نصف لیوان آب جوشیده سردشده مخلوط کنید. اگه از این ترشی خوشتون اومد حتماً لایک کنید ️، کامنت بذارید ، کانالمو دنبال کنید و زنگوله رو بزنید تا آموزش‌های خوشمزه بعدی رو از دست ندید #ترشی_پیاز #ترشی_رستورانی #آشپزی_خانگی #ترشی_پیاز_رستورانی #ترشی_مخلوط #طرز_تهیه_ترشی #سیر_ترشی #ترشی_خوشمزه #آشپزی_سنتی #ترشی_خانگی #دستور_ترشی #پیاز_قرمز #آشپزی_آسان #آموزش_آشپزی #آشپزی_ایرانی #سعیده_آشپز #ترشیجات #ترشی_سریع #ترشی_خوش_رنگ

ترشی پیاز,طرز تهیه ترشی,ترشی پیاز ر,بانوان ترشی و مربا,ترشی رستورانی

توضیحات

سلام دوستان خوش‌ذوق من امروز قراره با هم درست کنیم یه ترشی خوش‌رنگ و خوش‌عطر، مخصوص رستوران‌ها ترشی پیاز خلالی رستورانی که هم کنار غذاها خیلی خوشمزه‌ست، هم رنگش چشم‌نوازه و تو سفره می‌درخشه. مواد لازم: نیم کیلو پیاز قرمز کوچیک (یا متوسط خلالی خردشده) ۶ حبه سیر یک‌سوم کلم بنفش یا چند تکه لبو برای رنگ طبیعی ۱ قاشق مرباخوری نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری نمک ۲ تکه نبات سرکه سفید به میزان لازم (تا جایی که روی موادو بپوشونه) طرز تهیه و نکات مهم: در آخر سرکه سفید رو بریزید تا کاملاً روی موادو بپوشونه. درِ شیشه رو محکم ببندید و بذارید تو جای خنک و تاریک بمونه. بعد از ۴ تا ۵ روز ترشی جا می‌افته و آماده سروه نکات طلایی: اگه می‌خواید رنگ ترشی خوشرنگ‌تر بشه، از ترکیب کلم بنفش و یه تیکه لبو استفاده کنید. برای موندگاری بیشتر، هیچ آبی داخل ظرف نریزید و قاشق خیس داخل شیشه نزنید. پیاز قرمز کوچیک (پیاز ترشی) رنگ و طعم خاص‌تری داره. اگه طعم ملایم‌تر دوست دارید، می‌تونید نصف سرکه رو با نصف لیوان آب جوشیده سردشده مخلوط کنید. اگه از این ترشی خوشتون اومد حتماً لایک کنید ️، کامنت بذارید ، کانالمو دنبال کنید و زنگوله رو بزنید تا آموزش‌های خوشمزه بعدی رو از دست ندید #ترشی_پیاز #ترشی_رستورانی #آشپزی_خانگی #ترشی_پیاز_رستورانی #ترشی_مخلوط #طرز_تهیه_ترشی #سیر_ترشی #ترشی_خوشمزه #آشپزی_سنتی #ترشی_خانگی #دستور_ترشی #پیاز_قرمز #آشپزی_آسان #آموزش_آشپزی #آشپزی_ایرانی #سعیده_آشپز #ترشیجات #ترشی_سریع #ترشی_خوش_رنگ