آموزش نان فرفره ای با پنیر و سوسیس - استاد ندا توکلی

Burax Academy
Burax Academy

تصور کن که نون نرم و ترد، پنیر ذوب‌شده و سوسیس‌های دودی با هم در یک هماهنگی کامل قرار می‌گیرن! مواد مورد نیاز: آرد ۵۰۰ گرم ماست ۱۰۰ گرم آب حدوداً ۳۰۰ گرم روغن ۷۰ گرم مخمر ۱۱ گرم نمک ۸ گرم شکر ۱۵ گرم پنیر پیتزا و سوسیس روش تهیه: آرد، مخمر، نمک و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. ماست، آب و روغن را به ترکیب خشک اضافه کنید. خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست شود. خمیر را برای ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن کمی افزایش یابد. از خمیر چانه‌های ۱۰۰ گرمی جدا کنید. هر چانه را با وردنه باز کنید و کمی پنیر پیتزا در میان آن قرار دهید. خمیر را به شکل بقچه جمع کنید و مجدداً با وردنه باز کنید تا به ضخامت حدود ۱ سانتی‌متر برسد. خمیرهای باز شده را با کاتر به شکل مورد نظر برش دهید.لبه‌های خمیر را به صورت پیچ بپیچید و روی پیچ‌ها، سوسیس قرار دهید. نان‌ها را به مدت ۴۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا حجم بگیرند. روی نان‌ها را با ترکیب تخم‌مرغ و شیر رومال کنید و ۲۰ دقیقه در فر دمای ۱۸۵ درجه سانتی‌گراد بگذارید.

آکادمی آشپزی بوراکس,آموزش نان پزی,نان فرفره ای,سوسیس,ندا توکلی

توضیحات

تصور کن که نون نرم و ترد، پنیر ذوب‌شده و سوسیس‌های دودی با هم در یک هماهنگی کامل قرار می‌گیرن! مواد مورد نیاز: آرد ۵۰۰ گرم ماست ۱۰۰ گرم آب حدوداً ۳۰۰ گرم روغن ۷۰ گرم مخمر ۱۱ گرم نمک ۸ گرم شکر ۱۵ گرم پنیر پیتزا و سوسیس روش تهیه: آرد، مخمر، نمک و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. ماست، آب و روغن را به ترکیب خشک اضافه کنید. خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست شود. خمیر را برای ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن کمی افزایش یابد. از خمیر چانه‌های ۱۰۰ گرمی جدا کنید. هر چانه را با وردنه باز کنید و کمی پنیر پیتزا در میان آن قرار دهید. خمیر را به شکل بقچه جمع کنید و مجدداً با وردنه باز کنید تا به ضخامت حدود ۱ سانتی‌متر برسد. خمیرهای باز شده را با کاتر به شکل مورد نظر برش دهید.لبه‌های خمیر را به صورت پیچ بپیچید و روی پیچ‌ها، سوسیس قرار دهید. نان‌ها را به مدت ۴۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا حجم بگیرند. روی نان‌ها را با ترکیب تخم‌مرغ و شیر رومال کنید و ۲۰ دقیقه در فر دمای ۱۸۵ درجه سانتی‌گراد بگذارید.