طرز تهیه باقلوا سه مغز با خمیر باقلوا ای دو | لوازم قنادی بهگز
باقلوا سه مغز مواد لازم برای تهیه شربت: شکر 2 لیوان آب 1 لیوان عسل 1 قاشق غذاخوری گلاب 2 قاشق غذا خوری پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چای خوری روش تهیه شربت: ابتدا آب و شکر را روی حرارت میگذاریم تا بجوشد؛ پس از اینکه مقداری از آب تبخیر شد، گلاب و پوست لیمو رنده شده را اضافه کرده و 5 دقیقه می جوشانیم و سپس عسل را نیز اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر دوباره می جوشانیم. سپس شربت را از روی حرارت برمی داریم تا کاملا سرد شود. مواد لازم برای باقلوا: مغز بادام: 100 گرم مغز پسته : 100 گرم مغز فندق : 100گرم دارچین: 1 قاشق غذا خوری کره ی آب شده : 100 گرم خمیر باقلوا ای دو :به مقدار لازم روش تهیه باقلوا: ابتدا مغزهای آجیل (معز بادام، مغز پسته و مغز فندق) را به همراه دارچین پودر میکنیم. سپس به کف قالب کره می زنیم و یک لایه خمیر باقلوا پهن می کنیم و روی خمیر هم کره می گذاریم؛ دوباره یک لایه خمیر باقلوا پهن کرده و روی آن کره می گذاریم. در مرحله بعد، یک سوم از مواد میانی را روی خمیر ریخته و دوباره دولایه خمیر را مثل مرحله ی اول پهن می کنیم؛ این کار را 3 مرتبه تکرار کرده و روی لایه ی نیز آخر کره گذاشته و برش می زنیم و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه می گذاریم تا بپزد. پس از پخت، باقلواها را از فر درآورده و شربت سرد شده را روی آن ریخته و تزیین می کنیم. مشاهده محصول در لینک زیر: https://behgaz.ir/shop/%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%b2%d9%85-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%a7%d9%88%d9%84%db%8c%d9%87-%d9%82%d9%86%d8%a7%d8%af%db%8c/%d8%ae%d9%85%db%8c%d8%b1-%d9%88-%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d9%87%d8%a7/%d8%ae%d9%85%db%8c%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d9%82%d9%84%d9%88%d8%a7-%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%88/
باقلوا,طرز تهیه باقلوا,آموزش دسر,تزئین کیک و دسر,آموزش شیرینی پزی