طرز تهیه نون سیب‌زمینی پنیری بدون فر - خوشمزه‌تر از فست‌فود

چی چی نما: یه چی از همه چی...
چی چی نما: یه چی از همه چی...

اگه فکر می‌کنی برای درست کردن یه نون خوشمزه حتماً باید فر حرفه‌ای یا تجهیزات عجیب غریب داشته باشی، باید بگم سخت در اشتباهی! اینجا قراره با هم یه نون سیب‌زمینی و پنیر درست کنیم که هم خوشمزه‌ست، هم راحت، هم بدون فر و هم بدون دردسر. نان سیب‌زمینی پنیری پخته شده در ماهیتابه: بدون فر، بدون مخمر، بدون تخم مرغ مواد لازم: ۹۰ گرم آرد (آرد نان) ۵۵ گرم شیر ۱۰ گرم کره بدون نمک آب شده کمی نمک ۱ عدد سیب‌زمینی (متوسط) ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز پنیر موزارلا عسل ماجرا از کجا شروع می‌شه؟ از یه خمیر ساده که فقط با آرد قوی (همون آرد نون)، یه ذره شیر، یه قاشق کره آب‌شده و یه کوچولو نمک درست می‌شه. همین! نه خبری از مخمر هست، نه نیاز به کلی زمان برای ور اومدن. فقط کافیه خمیر رو پنج دقیقه ورز بدی، بذاری یه ساعت تو یخچال استراحت کنه و بعدش آماده‌ی مرحله‌ی خوشمزه‌سازی می‌شه. حالا نوبت قهرمان داستانه: سیب‌زمینی! یه دونه سیب‌زمینی متوسط رو می‌پزی، له می‌کنی و با کمی مایونز قاطی می‌کنی. این ترکیب وقتی با پنیر موزارلا قاطی بشه، یه بمب خوشمزگی می‌سازه که وسط خمیر جا خوش می‌کنه. بعد خمیر رو می‌بندی، با وردنه کمی صافش می‌کنی و می‌ندازی توی ماهیتابه. اینجاست که جادو شروع می‌شه: وقتی یه طرفش طلایی شد، روش کره می‌مالی، برمی‌گردونی و دوباره صبر می‌کنی تا طرف دیگه هم طلایی بشه. نتیجه؟ یه نون کشدار، نرم و خوشبو که وقتی با عسل سرو بشه، دیگه هیچ فست‌فودی به پاش نمی‌رسه. این نون هم می‌تونه نقش یه صبحونه‌ی خاص رو بازی کنه، هم عصرونه‌ی باحال برای دورهمی باشه، هم حتی یه شام سبک و خوشمزه. تازه، چون بدون فر درست می‌شه، برای همه‌ی کسایی که دنبال دستورهای "بدون فر" هستن، یه گزینه‌ی ایده‌آله. راستی، اگه این ویدئو رو دیدی و خوشت اومد، حتماً لایک کن و توی کامنت‌ها بهم بگو: تو این نون رو با چی می‌خوری؟ با عسل، با سس تند یا همون ساده؟ نظرت خیلی مهمه چون شاید دستور بعدی رو بر اساس پیشنهاد تو بسازم. پس اگه دنبال یه دستور راحت، سریع و خوشمزه هستی که هم شکم رو راضی کنه، هم دلت رو، همین الان پلی کن و تا آخر ببین. قول می‌دم بعد از یه بار درست کردن، این نون تبدیل به یکی از ثابت‌های منوی خونت بشه. #نون_خانگی #نون_بدون_فر #سیب_زمینی #پنیرکشدار #آشپزی_سریع

نون خانگی,نون بدون فر,سیب زمینی و پنیر,آشپزی سریع,دستور پخت آسان

توضیحات

اگه فکر می‌کنی برای درست کردن یه نون خوشمزه حتماً باید فر حرفه‌ای یا تجهیزات عجیب غریب داشته باشی، باید بگم سخت در اشتباهی! اینجا قراره با هم یه نون سیب‌زمینی و پنیر درست کنیم که هم خوشمزه‌ست، هم راحت، هم بدون فر و هم بدون دردسر. نان سیب‌زمینی پنیری پخته شده در ماهیتابه: بدون فر، بدون مخمر، بدون تخم مرغ مواد لازم: ۹۰ گرم آرد (آرد نان) ۵۵ گرم شیر ۱۰ گرم کره بدون نمک آب شده کمی نمک ۱ عدد سیب‌زمینی (متوسط) ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز پنیر موزارلا عسل ماجرا از کجا شروع می‌شه؟ از یه خمیر ساده که فقط با آرد قوی (همون آرد نون)، یه ذره شیر، یه قاشق کره آب‌شده و یه کوچولو نمک درست می‌شه. همین! نه خبری از مخمر هست، نه نیاز به کلی زمان برای ور اومدن. فقط کافیه خمیر رو پنج دقیقه ورز بدی، بذاری یه ساعت تو یخچال استراحت کنه و بعدش آماده‌ی مرحله‌ی خوشمزه‌سازی می‌شه. حالا نوبت قهرمان داستانه: سیب‌زمینی! یه دونه سیب‌زمینی متوسط رو می‌پزی، له می‌کنی و با کمی مایونز قاطی می‌کنی. این ترکیب وقتی با پنیر موزارلا قاطی بشه، یه بمب خوشمزگی می‌سازه که وسط خمیر جا خوش می‌کنه. بعد خمیر رو می‌بندی، با وردنه کمی صافش می‌کنی و می‌ندازی توی ماهیتابه. اینجاست که جادو شروع می‌شه: وقتی یه طرفش طلایی شد، روش کره می‌مالی، برمی‌گردونی و دوباره صبر می‌کنی تا طرف دیگه هم طلایی بشه. نتیجه؟ یه نون کشدار، نرم و خوشبو که وقتی با عسل سرو بشه، دیگه هیچ فست‌فودی به پاش نمی‌رسه. این نون هم می‌تونه نقش یه صبحونه‌ی خاص رو بازی کنه، هم عصرونه‌ی باحال برای دورهمی باشه، هم حتی یه شام سبک و خوشمزه. تازه، چون بدون فر درست می‌شه، برای همه‌ی کسایی که دنبال دستورهای "بدون فر" هستن، یه گزینه‌ی ایده‌آله. راستی، اگه این ویدئو رو دیدی و خوشت اومد، حتماً لایک کن و توی کامنت‌ها بهم بگو: تو این نون رو با چی می‌خوری؟ با عسل، با سس تند یا همون ساده؟ نظرت خیلی مهمه چون شاید دستور بعدی رو بر اساس پیشنهاد تو بسازم. پس اگه دنبال یه دستور راحت، سریع و خوشمزه هستی که هم شکم رو راضی کنه، هم دلت رو، همین الان پلی کن و تا آخر ببین. قول می‌دم بعد از یه بار درست کردن، این نون تبدیل به یکی از ثابت‌های منوی خونت بشه. #نون_خانگی #نون_بدون_فر #سیب_زمینی #پنیرکشدار #آشپزی_سریع