آموزش پخت نان بریوش لوتوس - استاد شهبازی و غلام زاده

Burax Academy
Burax Academy

بریوش لوتوس آرد ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد و یک زرده کره ۸۵ گرم نمک ۷ گرم مخمر. ۱۰ گرم وانیل شکر ۷۰ گرم شیر خشک شیرین ۵۰ گرم شیر ۱۵۰ گرم دارچین ۷ گرم مواد خشک را مخلوط کرده و تخم مرغ و مایعات را اضافه کرده کمی ورز دهید سپس کره را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر صاف و لطیفی بدست آید. خمیر را ۱،۵ ساعت استراحت اولیه داده و سپس چانه های ۸۰ گرمی گرفته و حدود ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم حال چانه ها را پهن کرده. و کرم لوتوس وسط آن ریخته و دوباره چانه میکنیم حال چانه ها را در ترکیب یک سفیده تخم مرغ و

آکادمی آشپزی بوراکس,نان پزی,نان بریوش لوتوس,نان و شیرینی,اکبر شهبازی

توضیحات

بریوش لوتوس آرد ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد و یک زرده کره ۸۵ گرم نمک ۷ گرم مخمر. ۱۰ گرم وانیل شکر ۷۰ گرم شیر خشک شیرین ۵۰ گرم شیر ۱۵۰ گرم دارچین ۷ گرم مواد خشک را مخلوط کرده و تخم مرغ و مایعات را اضافه کرده کمی ورز دهید سپس کره را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر صاف و لطیفی بدست آید. خمیر را ۱،۵ ساعت استراحت اولیه داده و سپس چانه های ۸۰ گرمی گرفته و حدود ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم حال چانه ها را پهن کرده. و کرم لوتوس وسط آن ریخته و دوباره چانه میکنیم حال چانه ها را در ترکیب یک سفیده تخم مرغ و