چرا دانه های انار سفید می شوند؟ اگر باغ انار دارید، ببینید!

بنیفر شاپ
بنیفر شاپ

سفید شدن دانه های انار سفید شدن دانه های انار : این عارضه باعث از دست رفتن رنگ قرمز و سفید شدن دانه ها و حتی قهوه ای شدن بعضی دانه ها همراه با کم آبی و سخت شدن هسته دانه، به رغم ظاهر سالم میوه و در نتیجه باعث کاهش کیفیت و بازار پسندی می شود. عوامل زیر می توانند در بروز این عارضه موثر باشند :  تغییرات شرایط آب و هوایی و اکولوژیکی ( تغییرات اقلیمی )، شامل سرمازدگی های پاییزه و بهاره، خشکسالی و به هم خوردن نظم دور آبیاری و کاهش رطوبت نسبی، گرم شدن زود هنگام هوا در اواخر فروردین ، تف بادهای گرم در تیر و مرداد، گرم بودن هوا در زمان برداشت انار. به عبارت دیگر، نوسانات دمایی نا منظم و گسترده در کشور و تغییرات PH خاک های مناطق انار کاری  تغذیه نادرست باغ انار، شامل کمبود برخی از عناصر ریز مغذی مانند آهن و روی و بیش بود بعضی از عناصر غذایی مانند ازت.  مدیریت نادرست باغ انار، شامل عدم هرس صحیح باردهی و عدم مراقبت در مرحله داشت  عوامل بیماری زا مانند قارچ، ویروس، فایتوپلاسما و ...  عدم هرس گلهای ظاهر شده از ماه شهریور به بعد  برداشت دیر هنگام انارهای حاصل از گلهای اول و برداشت کل محصول در یک زمان  بیماری نرمی نسج داخل میوه  بروز عارضه ی آفتاب سوختگی همچنین عوامل زیر هم باید بررسی شوند: عوامل مدیریتی مانند تغذیه و آبیاری مناسب تاثیر رقم ..... برای دریافت مشاوره تخصصی کشاورزی و گیاهپزشکی با ما در ارتباط باشید!!! 031-37791951 ️ 09139188792 مرکزمشاوره تخصصی کشاورزی و گیاهپزشکی بنیفرشاپ ..... NOBAHARANSHIMI.com benifershop.com ..... برای کشاورزی هدفمند ما را در اینستاگرام نوبهاران شیمی دنبال کنید : https://B2n.ir/wm2399 اینستاگرام بنیفرشاپ : https://B2n.ir/qw2158 ..... تگ ها: #انار #سفید_شدن_انار #باغداری #کشاورزی #رفع_مشکلات_انار #آموزش_کشاورزی #علت_سفیدی_دانه_انار #میوه_انار #باغ_انار #راز_انار

عارضه سفید شدن انار,سفیدشدن انار,انار,علت سفیدی دانه انار,باغ انار

توضیحات

سفید شدن دانه های انار سفید شدن دانه های انار : این عارضه باعث از دست رفتن رنگ قرمز و سفید شدن دانه ها و حتی قهوه ای شدن بعضی دانه ها همراه با کم آبی و سخت شدن هسته دانه، به رغم ظاهر سالم میوه و در نتیجه باعث کاهش کیفیت و بازار پسندی می شود. عوامل زیر می توانند در بروز این عارضه موثر باشند :  تغییرات شرایط آب و هوایی و اکولوژیکی ( تغییرات اقلیمی )، شامل سرمازدگی های پاییزه و بهاره، خشکسالی و به هم خوردن نظم دور آبیاری و کاهش رطوبت نسبی، گرم شدن زود هنگام هوا در اواخر فروردین ، تف بادهای گرم در تیر و مرداد، گرم بودن هوا در زمان برداشت انار. به عبارت دیگر، نوسانات دمایی نا منظم و گسترده در کشور و تغییرات PH خاک های مناطق انار کاری  تغذیه نادرست باغ انار، شامل کمبود برخی از عناصر ریز مغذی مانند آهن و روی و بیش بود بعضی از عناصر غذایی مانند ازت.  مدیریت نادرست باغ انار، شامل عدم هرس صحیح باردهی و عدم مراقبت در مرحله داشت  عوامل بیماری زا مانند قارچ، ویروس، فایتوپلاسما و ...  عدم هرس گلهای ظاهر شده از ماه شهریور به بعد  برداشت دیر هنگام انارهای حاصل از گلهای اول و برداشت کل محصول در یک زمان  بیماری نرمی نسج داخل میوه  بروز عارضه ی آفتاب سوختگی همچنین عوامل زیر هم باید بررسی شوند: عوامل مدیریتی مانند تغذیه و آبیاری مناسب تاثیر رقم ..... برای دریافت مشاوره تخصصی کشاورزی و گیاهپزشکی با ما در ارتباط باشید!!! 031-37791951 ️ 09139188792 مرکزمشاوره تخصصی کشاورزی و گیاهپزشکی بنیفرشاپ ..... NOBAHARANSHIMI.com benifershop.com ..... برای کشاورزی هدفمند ما را در اینستاگرام نوبهاران شیمی دنبال کنید : https://B2n.ir/wm2399 اینستاگرام بنیفرشاپ : https://B2n.ir/qw2158 ..... تگ ها: #انار #سفید_شدن_انار #باغداری #کشاورزی #رفع_مشکلات_انار #آموزش_کشاورزی #علت_سفیدی_دانه_انار #میوه_انار #باغ_انار #راز_انار