طرز تهیه ترشی بادمجان / ترشی بادمجان با رب انار / ترشی

آشپزی با آرسام
آشپزی با آرسام

این ترشی بادمجون خیلی راحت و سریع آماده میشه و فوق العاده خوشمزه میشه امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. مواد لازم: - بادمجان: نیم کیلو (حدود 3 تا 4 عدد بادمجان) - رب انار: 2 قاشق غذاخوری - زرشک: 2 قاشق غذاخوری - سیر: 3-4 حبه - فلفل سبز تند (اختیاری): 1 عدد - سرکه: 1 لیوان - آب: 1 لیوان - نمک: به مقدار لازم ### دستور تهیه: - بادمجان‌ها را شسته و به صورت حلقه‌ای یا چهارگوش برش دهید. نیازی به پوست گرفتن نیست. - در یک قابلمه،بادمجان،آب، سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده و به جوش بیاورید. - اجازه دهید حدود 10 دقیقه بجوشند تا نرم شوند. - پس از 10 دقیقه از روی شعله بردارید و داخل ظرفی بریزید تا خنک شود. - سیر را ریز خرد کنید. - فلفل سبز را نیز به صورت حلقه‌ای برش دهید (اگر می‌خواهید ترشی تند باشد). - سیر، فلفل سبز و زرشک و رب انار را به مخلوط بادمجان‌ها اضافه کنید. - اگر دوست دارید ترشی شیرین‌تر باشد، میتونید یک قاشق غذاخوری شکر را نیز به مایه ترشی اضافه کنید. - در نهایت، مایع سرکه و آب را روی مواد بریزید تا تمام بادمجان‌ها و مواد دیگر به طور کامل در مایع غوطه‌ور شوند. - درب شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خنک و تاریک قرار دهید. - ترشی بعد از 2-3 روز آماده مصرف است، ولی اگر اجازه دهید چند هفته در یخچال بماند، طعم‌ها به خوبی جا می‌افتند. ممنونم که همراه من بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» #ترشی_بادمجان_و_رب_انار #ترشی_رب_انار #انواع_ترشی_با_بادمجان #با_بادمجان_چه_ترشی_ای_درست_میشود #ترشی #انواع_ترشی #انواع_ترشی_تند #ترشی_تند #ترشی_مجلسی #ترشی_بادمجان #ترشی_بادمجون #ترشی #ترشی_بادمجان #ترشی_بادمجان_شکم_پر #بادمجون_شکم_پر_بوشهری #طرز_تهیه_ترشی_بادمجان #طرز_تهیه_ترشی #بانوان_ترشی_مربا #آموزش_ترشی ترشی, ترشی بادمجان شکم پر, طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر, آموزش ترشی, طرز تهیه ترشی, آموزش آشپزی, آشپزی ایرانی, ترشی حرفه ای, بادمجان شکم پر #ترشی بادمجان و رب انار #ترشی بادمجان #ترشی #بادمجان #انواع تز #ترشی #بانوان ترشی و مربا #طرز تهیه ترشی #ترشی بادمجان #ترشی بادمجان شکم پر

ترشی بادمجان با رب انار,ترشی,ترشی بادمجان,بادمجان,طرز تهیه ترشی

توضیحات

این ترشی بادمجون خیلی راحت و سریع آماده میشه و فوق العاده خوشمزه میشه امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. مواد لازم: - بادمجان: نیم کیلو (حدود 3 تا 4 عدد بادمجان) - رب انار: 2 قاشق غذاخوری - زرشک: 2 قاشق غذاخوری - سیر: 3-4 حبه - فلفل سبز تند (اختیاری): 1 عدد - سرکه: 1 لیوان - آب: 1 لیوان - نمک: به مقدار لازم ### دستور تهیه: - بادمجان‌ها را شسته و به صورت حلقه‌ای یا چهارگوش برش دهید. نیازی به پوست گرفتن نیست. - در یک قابلمه،بادمجان،آب، سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده و به جوش بیاورید. - اجازه دهید حدود 10 دقیقه بجوشند تا نرم شوند. - پس از 10 دقیقه از روی شعله بردارید و داخل ظرفی بریزید تا خنک شود. - سیر را ریز خرد کنید. - فلفل سبز را نیز به صورت حلقه‌ای برش دهید (اگر می‌خواهید ترشی تند باشد). - سیر، فلفل سبز و زرشک و رب انار را به مخلوط بادمجان‌ها اضافه کنید. - اگر دوست دارید ترشی شیرین‌تر باشد، میتونید یک قاشق غذاخوری شکر را نیز به مایه ترشی اضافه کنید. - در نهایت، مایع سرکه و آب را روی مواد بریزید تا تمام بادمجان‌ها و مواد دیگر به طور کامل در مایع غوطه‌ور شوند. - درب شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خنک و تاریک قرار دهید. - ترشی بعد از 2-3 روز آماده مصرف است، ولی اگر اجازه دهید چند هفته در یخچال بماند، طعم‌ها به خوبی جا می‌افتند. ممنونم که همراه من بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» #ترشی_بادمجان_و_رب_انار #ترشی_رب_انار #انواع_ترشی_با_بادمجان #با_بادمجان_چه_ترشی_ای_درست_میشود #ترشی #انواع_ترشی #انواع_ترشی_تند #ترشی_تند #ترشی_مجلسی #ترشی_بادمجان #ترشی_بادمجون #ترشی #ترشی_بادمجان #ترشی_بادمجان_شکم_پر #بادمجون_شکم_پر_بوشهری #طرز_تهیه_ترشی_بادمجان #طرز_تهیه_ترشی #بانوان_ترشی_مربا #آموزش_ترشی ترشی, ترشی بادمجان شکم پر, طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر, آموزش ترشی, طرز تهیه ترشی, آموزش آشپزی, آشپزی ایرانی, ترشی حرفه ای, بادمجان شکم پر #ترشی بادمجان و رب انار #ترشی بادمجان #ترشی #بادمجان #انواع تز #ترشی #بانوان ترشی و مربا #طرز تهیه ترشی #ترشی بادمجان #ترشی بادمجان شکم پر