بهترین روش پخت کدوحلوایی/ پخت کدوحلوایی باشیره انگور/ آسان وخوشمزه
کدوحلوایی یکی از دسرهای سنتی و پرطرفدار پاییزی است که با رعایت چند نکته ساده میتوان آن را خوشرنگ، خوشعطر و کاملاً مجلسی درست کرد. مواد لازم برای کدوحلوایی مجلسی • کدوحلوایی شیرین و نارنجی: به صورت حلقه ای برش بزنید • شیره انگور ۱ قاشق مرباخوری برای هر برش کدو اگر ندارید شکر: ۱ قاشق غذاخوری برای هر کدو (قابل تنظیم بسته به شیرینی کدو. ) • کره یا روغن حیوانی: ۳۰ گرم • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری • چوب دارچین: ۴ تکه یا ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین • هل ساییده: ۱/۲ قاشق چایخوری یا ۶ عدد هل • آب : نصف پیمانه _____________________ #کدوحلوایی #دسر_پاییزی #کدو_حلوایی_مجلسی #دسر_سنتی #آشپزی_ایرانی #دسر_خانگی #کدوحلوایی_خوشمزه #دستور_آشپزی #پاییز_خوشمزه #دسر_سالم #پخت_کدو_حلوایی #پختن_کدو_حلوایی #پخت_کدو #پختن_کدو، #دسر ساده شب یلدا #نحوه_پخت_کدو #چگونه_کدو_حلوایی_را_بپزیم #خورشت_کدو_حلوایی #خورشت_کدو #میان_وعده #عصرانه #دسر_کدو_حلوایی #کدو_حلوایی #دسر #روش_پخت_کدو #کدو_حلوایی #طرز_تهیه #شب_یلدا #چله #آموزش #آموزش_آشپزی #اشپزی #کدو_تنبل #کدو #خوشمزه #دسر_کدو_حلوایی #تزیین_کدو_حلوایی #شب_یلدا #تزیین #دسر_یلدایی #دسر_شب_یلدا#کدو حلوایی#کدو تنبل#شب یلدا#کیک و دسر#آموزش دسر
کدو حلوایی,پخت کدو حلوایی,پختن کدو,دسر کدو حلوایی,کدو شب یلدا