روز اول بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات 1404
در نخستین روز از بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات، ماشین آلات و مواد اولیه بیسکوییت، که توسط شرکت نمایشگاهی ماندگار تجارت شیرین برگذار شد، فضای سالن های تهران مملو از شور و هیجان فعالان صنعت شیرینی کشور بود. این رویداد که با حضور گسترده تولیدکنندگان، صادرکنندگان و مبتکران حوزه غذا آغاز شد، نقطه عطفی دیگر در مسیر توسعه صنعت شیرینی و شکلات ایران رقم زد. آغاز نمایشگاه و افتتاح رسمی ساعت ۹ صبح، با حضور جمعی از مدیران وزارت صمت، اتحادیه های تولیدکنندگان و صاحبان برندهای بزرگ، افتتاح رسمی نمایشگاه انجام شد. سخنرانان مراسم آغازین، بر اهمیت رشد فناوری در تولید مواد اولیه و رقابت سالم میان برندهای ایرانی تاکید کردند. در همین افتتاحیه، شرکت شیرین شهد طبرستان با برند شناخته شده فردیسان نیز به عنوان اولین تولید کننده شکر قهوه ای در کشور مورد توجه ویژه قرار گرفت. غرفه این شرکت از همان لحظات نخست، محل بازدید فعالان و متخصصان صنایع غذایی شد. در روز نخست، محورهای اصلی نمایشگاه بر معرفی راهکارهای نوین تولید و بسته بندی، توسعه صادرات محصولات قنادی، و ایجاد همکاری میان برندهای داخلی و بین المللی تمرکز داشت. به گفته کارشناسان حاضر، این دوره از نمایشگاه با رشد ۱۵ درصدی مشارکت کنندگان نسبت به سال گذشته برگزار گردید و بیش از ۳۰۰ غرفه فعال در سالن های مختلف حضور داشتند. حضور شاخص شرکت شیرین شهد طبرستان در میان برندهای حاضر، غرفه شرکت شیرین شهد طبرستان یکی از پررفت و آمدترین فضاهای نمایشگاه بود. برند فردیسان با معرفی متنوع ترین نمونه های شکر قهوه ای طبیعی، توانست توجه کارشناسان تغذیه و مدیران کارخانه های تولید شیرینی را جلب کند. کیفیت محصول، رنگ طبیعی و بسته بندی حرفه ای از جمله نکاتی بود که بارها توسط بازدیدکنندگان تحسین شد. این شرکت به عنوان نخستین تولید کننده ایرانی شکر قهوه ای، نقش مهمی در تغییر نگرش صنعت شیرینی نسبت به مصرف قندهای سالم و طبیعی دارد. کارشناسان حاضر، فعالیت فردیسان را نمونه ای از تلفیق دانش علمی با تجربه سنتی دانستند و بر اهمیت تولید داخلی این گونه محصولات تاکید کردند.
نمایشگاه شیرینی و شکلات,نمایشگاه بین المللی,شیرین شهد طبرستان,شکر قه