دالگونا پسته ای | آموزش تهیه دالگونا پسته
دالگونا پسته ای، یک رسپی ترند و خوشمزه از دستورات خلاقانهی کتاب شهباز است. آموزشهای باریستایی رایگان و دهها کتاب تخصصی: https://t.me/shahbazcoffee دالگونا (Dalgona Coffee) که با فومگیری از قهوه فوری و شکر تهیه میشود، در این آموزش به سطح جدیدی ارتقا پیدا کرده است! دالگونا پسته ای با ترکیب کرم پفدار دالگونا و شیر طعمدار شده با پسته، یک نوشیدنی بسیار لوکس، خامهای و متفاوت را ایجاد میکند. در این ویدیو، ما دو نکته کلیدی را آموزش میدهیم: اول، چطور فوم دالگونای کلاسیک را به شکلی درست و پایدار تهیه کنید تا روی شیر نریزد، و دوم، بهترین روش برای تهیه شیر پستهای غلیظ و معطر که بافت نرم فوم را تکمیل کند. ما همچنین نحوه لایهبندی مواد برای ایجاد جلوه بصری جذاب، و نکات مربوط به استفاده از پودر پسته یا سس پسته برای تشدید طعم را توضیح میدهیم. این نوشیدنی طعمی دلپذیر و بافتی اعتیادآور دارد و یک آیتم عالی برای منوی کافههایی است که دنبال تمایز هستند.
قهوه,آموزش قهوه,آموزش کافه,آموزش باریستا,قهوه شهباز