قیف های الویه / فینگرفود جدید / آموزش فینگر فود خوشمزه
این قیف های بامزه یه روش خیلی خیلی عالی برای سرو سالاد الویه س و شده جزو پرفروش ترین آیتم های سفارشی این روزا️ این خوشمزههای فانتزی با همون خمیر نون کاتان درست شدن . دستور خمیرش رو قبلاً در آموزش تک آیتم کاتان کامل آموزش دادم و خیلیها باهاش کلی نون متنوع درست کردن امروز فقط میخوام بهتون نشون بدم چطور این مدل قیفی رو با همون خمیر درست میکنم. برای دستور کامل خمیر و آموزش صفر تا صد، میتونید دورهی نون کاتان رو تهیه کنید. چون همهی این مدلها از همون خمیر پایه ساخته میشن . فقط کافیه کلمه کاتان رو بنویسی تا اطلاعاتش ارسال بشه نکات قیف های الویه: قیف ها رو از لوازم قنادیها میتونین تهیه کنین، قیمتش خیلی مناسبه خمیر ها روبه ضخامت ۲-۳ میل باز کنین و به قطر ۱-۲ سانتی متری برش بزنین اول و آخر خمیر رو با دستتون حتما فیکس کنین تا موقع پخت باز نشه من رومال زرده تخم مرغ و آب زدم و کنجد پاشیدم دمای فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید
فینگر فود,آشپزی فینگرفود,نان پیراشکی