بورک اسفناج و پنیر با خمیر یوفکا آماده
در این ویدیو از «ژوان» یاد میگیرید چطور یک بورک اسفناج و پنیر خوشعطر و ترد درست کنید، با استفاده از خمیر آماده یوفکا. از شستن و تفت دادن اسفناج گرفته تا ترکیبش با پنیر خامهای و موزارلا (که اشتباهی تو فیلم گفتم پارمیزان)، و در نهایت رولکردن و پخت طلایی و خوشمزهی بورکها، همه مراحل رو مرحلهبهمرحله نشون دادیم. نکات ریز برای اینکه خمیر ترک نخوره، طعم اسفناج حفظ بشه و بافت نهایی پوک و ترد بشه هم داخل ویدیو گفته شده. اگر به آموزشهای ساده و کاربردی آشپزی علاقهمندید، حتماً کانال ژوان رو دنبال کنید تا هر هفته ویدیوهای جدید ببینید. بخشبندی ویدیو: 00:00 مقدمه و عنوان 00:07 آماده سازی مواد بورک اسفناج 01:07 رول کردن بورک ها 01:55 تزئین نهایی و سرخ کردن وبسایت ژوان: https://zhuann.ir/ اینستاگرام ژوان: https://www.instagram.com/zhuann.ir یوتیوب ژوان: https://www.youtube.com/@Zhuannir?sub_confirmation=1 کانال آپارات ژوان: https://www.aparat.com/Zhuann #آشپزی #ژوان #آموزش_آشپزی #بورک #بورک_اسفناج #خمیر_یوفکا #غذای_ترکی #پنیر #آشپزی_ساده #دستور_پخت #بورک_خانگی #Zhuann #Zhuannir
بورک اسفناج,بورک ترکیه ای,بورک اسفناج و پنیر,آشپزی,غذا با اسفناج