آب قهوه ات رو نابود میکنه!

کافی پارس آموزش باریستایی و بارتندری
کافی پارس آموزش باریستایی و بارتندری

آب قهوه‌ت رو نابود می‌کنه! بیشتر از ۹۰٪ قهوه از آبه، اما خیلی از باریستاها اهمیت اون رو نادیده می‌گیرن. سختی، دما و ترکیب مواد معدنی آب، تأثیر مستقیمی روی طعم نهایی قهوه داره. آب نامناسب می‌تونه بهترین دانه‌ رو بی‌مزه و تلخ کنه! باریستای حرفه‌ای همیشه کیفیت آب رو مثل کیفیت دانه جدی می‌گیره. اگر به باریستایی علاقه داری، همین حالا در دوره باریستا کافی پارس با تخفیف ویژه ثبت‌نام کن: coffeepars.com/baristaplus شماره‌های مشاوره: شعبه تهران: 09202775857 | 09962028030 شعبه کرج: 09204042088 | 09204042099 #باریستا #آب_قهوه #آموزش_باریستا #قهوه #کافه #Coffee #Barista #CoffeeLovers #CoffeeArt #LatteArt #مهارت_قهوه #کافی_پارس

باریستا,باریستایی,آموزش باریستا,آموزش باریستایی

توضیحات

آب قهوه‌ت رو نابود می‌کنه! بیشتر از ۹۰٪ قهوه از آبه، اما خیلی از باریستاها اهمیت اون رو نادیده می‌گیرن. سختی، دما و ترکیب مواد معدنی آب، تأثیر مستقیمی روی طعم نهایی قهوه داره. آب نامناسب می‌تونه بهترین دانه‌ رو بی‌مزه و تلخ کنه! باریستای حرفه‌ای همیشه کیفیت آب رو مثل کیفیت دانه جدی می‌گیره. اگر به باریستایی علاقه داری، همین حالا در دوره باریستا کافی پارس با تخفیف ویژه ثبت‌نام کن: coffeepars.com/baristaplus شماره‌های مشاوره: شعبه تهران: 09202775857 | 09962028030 شعبه کرج: 09204042088 | 09204042099 #باریستا #آب_قهوه #آموزش_باریستا #قهوه #کافه #Coffee #Barista #CoffeeLovers #CoffeeArt #LatteArt #مهارت_قهوه #کافی_پارس