آموزش شیرینی خونگی برای پاییز / فینگرفود تم پاییز و هالوین
خوشمزه ترینه مواد لازم: آرد: ۴ لیوان شیر ولرم: ۱ لیوان روغن مایع: نصف لیوان کره ذوب شده: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد (یکی برای خمیر، یکی برای رومال) شکر: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری سیاهدانه یا کنجد: برای تزئین طرز تهیه: توی یک کاسه شیر ولرم، شکر و خمیر مایه رو بریزید و ۵ دقیقه استراحت بدید تا عمل بیاد. تخممرغ (یکی) + روغن مایع + کره رو اضافه کنید و هم بزنید. کمکم آرد و نمک رو اضافه کنید و خمیر نرم و لطیفی درست کنید (چسبناک نباشه). روشو بپوشونید و حدود ۱ ساعت در جای گرم بذارید تا حجمش دو برابر بشه. بعد از استراحت، خمیر رو به چونههای مساوی تقسیم کنید و به شکل گرد یا بیضی فرم بدید.به هر شکلی که دوست دارید در بیارید روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید. روی خمیرها زرده تخممرغ + کمی شیر بمالید و میتونید سیاهدانه یا کنجد بپاشید. توی فر از قبل گرمشده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰–۲۵ دقیقه بپزید تا روشون طلایی بشه.
بانوان نان و شیرینی,پاییز,پوکا,شیرینی خونگی