سالاد خسرو شاهی

روناک
روناک

سالاد خسروشاهی؛ یک طعم شاهانه با سینه مرغ روناک پروتئین! وقتی دنبال یه سالاد خوشمزه، مقوی و متفاوت هستی، سالاد خسروشاهی بهترین انتخابه! ترکیبی از مرغ آبپز خوش‌عطر، قارچ‌های سرخ‌شده، ادویه‌های دلخواه و یه سس خوشمزه که هر لقمه‌ش طعم لذت و تازگیه. راز خوشمزگی؟ سینه مرغ روناک پروتئین که نرمی و طعمش رو به هر غذایی هدیه می‌ده! مواد لازم: - سینه مرغ روناک پروتئین (آبپز شده با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه) - قارچ خرد شده - پیاز داغ طلایی - ادویه‌های دلخواه (پودر سیر، فلفل قرمز یا پولبیبر) - ماست و سس دلخواه - آب‌لیمو تازه - ذرت پخته - سیب‌زمینی خلالی خیلی نازک سرخ‌شده یا چیپس خلالی طرز تهیه: 1. سینه مرغ آبپز شده رو ریش‌ریش یا با غذاساز خرد کنید. 2. قارچ و پیاز داغ رو با ادویه‌های دلخواه سرخ کنید. 3. ماست، سس دلخواه، پودر سیر، فلفل قرمز و آب‌لیمو رو ترکیب کنید. 4. مرغ خرد شده رو به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 5. حالا ترکیب قارچ، پیاز و ذرت رو به مواد اضافه کنید. 6. برای سرو، حتما کنارش سیب‌زمینی خلالی سرخ‌شده یا چیپس خلالی بچینید تا طعمش کامل بشه! نوش جان! شما هم عاشق این طعم می‌شید، امتحان کنید و نتیجه رو تو کامنتا بهم بگید!

آموزش آشپزی,روناک,گوشت مرغ

توضیحات

سالاد خسروشاهی؛ یک طعم شاهانه با سینه مرغ روناک پروتئین! وقتی دنبال یه سالاد خوشمزه، مقوی و متفاوت هستی، سالاد خسروشاهی بهترین انتخابه! ترکیبی از مرغ آبپز خوش‌عطر، قارچ‌های سرخ‌شده، ادویه‌های دلخواه و یه سس خوشمزه که هر لقمه‌ش طعم لذت و تازگیه. راز خوشمزگی؟ سینه مرغ روناک پروتئین که نرمی و طعمش رو به هر غذایی هدیه می‌ده! مواد لازم: - سینه مرغ روناک پروتئین (آبپز شده با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه) - قارچ خرد شده - پیاز داغ طلایی - ادویه‌های دلخواه (پودر سیر، فلفل قرمز یا پولبیبر) - ماست و سس دلخواه - آب‌لیمو تازه - ذرت پخته - سیب‌زمینی خلالی خیلی نازک سرخ‌شده یا چیپس خلالی طرز تهیه: 1. سینه مرغ آبپز شده رو ریش‌ریش یا با غذاساز خرد کنید. 2. قارچ و پیاز داغ رو با ادویه‌های دلخواه سرخ کنید. 3. ماست، سس دلخواه، پودر سیر، فلفل قرمز و آب‌لیمو رو ترکیب کنید. 4. مرغ خرد شده رو به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 5. حالا ترکیب قارچ، پیاز و ذرت رو به مواد اضافه کنید. 6. برای سرو، حتما کنارش سیب‌زمینی خلالی سرخ‌شده یا چیپس خلالی بچینید تا طعمش کامل بشه! نوش جان! شما هم عاشق این طعم می‌شید، امتحان کنید و نتیجه رو تو کامنتا بهم بگید!