آموزش آشپزی با سرآشپز

مرکز آموزش آشپزی
مرکز آموزش آشپزی

تاس کباب با گوشت یا مرغ؟! کدومو میپسندید؟! بهتر گوشت گوسفندی باشه ولی من با ماهیچه گوساله درست کردم پیاز رو حلقه ایی برش میزنیم  میچینیم کف تابه گوشت رو هم میچینیم روی پیازها زردچوبه و فلفل سیاه میزنیم هویج رو خرد میکنیم میچینیم بِه رو پوست میگیریم و خرد میکنیم و‌میچینیم روی مواد و در اخر سیب زمینی حلقه ایی خرد شده رب گوجه فرنگی رو با روغن تفت میدیم و اب جوش میریزیم و میذاریم کمی بجوشه و میریزیم روی مواد بعضیا زعفرون هم میریزن ولی من طعم بدون زعفرونشو میپسندم و نریختم در تابه رو میذاریم و با حرارت کم به مدت زیاد میذاریم بپزه گوشت که پخت نمک اضافه میکنیم و آلوبخارا و خورشی دوباره میذاریم روی حرارت تا نمک به خورد مواد بره و الوها بپزه با نون سنگک تازه و برشته و سبزی خوردن سرو میکنیم براے دوستــات بفرست ری‌اکشن یادت نره️️ کانال آشپزی https://t.me/Trainingwiththechef

آموزش آشپزی,آشپزی مینیاتوری,بانوان آشپزی

توضیحات

تاس کباب با گوشت یا مرغ؟! کدومو میپسندید؟! بهتر گوشت گوسفندی باشه ولی من با ماهیچه گوساله درست کردم پیاز رو حلقه ایی برش میزنیم  میچینیم کف تابه گوشت رو هم میچینیم روی پیازها زردچوبه و فلفل سیاه میزنیم هویج رو خرد میکنیم میچینیم بِه رو پوست میگیریم و خرد میکنیم و‌میچینیم روی مواد و در اخر سیب زمینی حلقه ایی خرد شده رب گوجه فرنگی رو با روغن تفت میدیم و اب جوش میریزیم و میذاریم کمی بجوشه و میریزیم روی مواد بعضیا زعفرون هم میریزن ولی من طعم بدون زعفرونشو میپسندم و نریختم در تابه رو میذاریم و با حرارت کم به مدت زیاد میذاریم بپزه گوشت که پخت نمک اضافه میکنیم و آلوبخارا و خورشی دوباره میذاریم روی حرارت تا نمک به خورد مواد بره و الوها بپزه با نون سنگک تازه و برشته و سبزی خوردن سرو میکنیم براے دوستــات بفرست ری‌اکشن یادت نره️️ کانال آشپزی https://t.me/Trainingwiththechef