طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی با تمام نکات | ترشی کلم قرمز فوری
سلام دوستای عزیزم، اگه دنبال یه ترشی خوش رنگ، خوش طعم و متفاوت برای سفره هاتون هستید، این ویدیو رو از دست ندید! امروز با هم ترشی کلم قرمز درست میکنیم که هم چشمنوازه، هم اشتها برانگیز! مواد لازم: - کلم قرمز: ۵۰۰ گرم - سرکه: ۱ لیوان - نمک: ۱ قاشق غذاخوری - شکر: ۱ قاشق غذاخوری - لیمو ترش تازه: ۲ عدد مراحل تهیه ترشی کلم قرمز: خرد کردن کلم قرمز 00:00 شستشو و خشک کردن کلم 00:53 افزودن لیمو، نمک، شکر و سرکه 01:22 ورز دادن کلم و استراحت آن 02:08 ریختن ترشی داخل شیشه 02:27 نکات مهم برای تهیه ترشی کلم قرمز: 1. کلم قرمز باید برگهای براق، سفت و بدون لک داشته باشه. کلم تازه رنگ بهتری به ترشی میده و دیرتر نرم میشه. 2. کلمها رو به صورت نوارهای نازک و یکنواخت خرد کنید تا هم بهتر در شیشه جا بگیرن، هم طعمدهی یکنواختتری داشته باشند. 3. سرکه سفید یا سرکه سیب بهترین گزینه ها هستن. سرکه باید شفاف، بدون ناخالصی و با درصد اسیدیته مناسب (حدود ۵٪) باشه. 4.نمک باعث ماندگاری و جلوگیری از کپک زدگی میشه. کمی شکر هم طعم ترشی رو متعادل و خوشمزهتر میکنه. 5. دانههای خردل، فلفل سیاه، سیر، برگ بو یا حتی کمی زیره میتونه عطر و طعم خاصی به ترشی بده. 6. شیشهها و درها رو قبل از استفاده بجوشونید تا کاملاً استریل بشن و ترشی کپک نزنه. 7. کلم ها رو خوب فشار بدید تا هوای بین شون خارج بشه و سرکه همهی قسمتها رو بپوشونه. 8. این ترشی رو میتونید فوری مصرف کنید، ولی هر چه بیشتر بمونه، طعمش بهتر میشه. #ترشیکلمقرمز #ترشی #ترشی_کلم_قرمز #آشپزی_سنتی #آشپزی_خانگی #دستور_ترشی #ترشی_خانگی #ترشی_خوشمزه #آشپزی_آسان #آشپزی_ایرانی #آشپزی_سالم #کلم_قرمز #ترشیجات #آموزش_آشپزی #آشپزیباعشق #ترشی_فوری #ترشی_خوشرنگ #ترشیدستساز #ترشی_سنتی #کلم_ترشی #آشپزی_ویدئویی #ترشی_مجلسی #ترشیخوشطعم #اشپزی_با_لیلی
ترشی کلم قرمز,ترشی کلم بنفش,ترشی,ترشی کلم,ترشی کلم قرمز مجلسی