بهترین روش پخت هویج پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه
هویج پلو با مرغ - شکوفه بانو مواد لازم ۵۰۰گرم هویج،چهار لیوان دسته دار برنج،یک عدد سینه مرغ،سه عدد پیاز متوسط،سه قاشق غذاخوری زرشک،نصف قاشق غذاخوری آبلیمو،یک تا دو قاشق شکر به دلخواه ادویه ها شامل زعفران،فلفل سیاه و ادویه مرغ (شامل پودر تخم گشنیز،زردچوبه ،هل،دارچین،زیره سبز،پاپریکا،زنجبیل،فلفل قرمز،پودر سیر،پودر پیاز و…)و نمک *این غذا برای۶تا۸نفرکافیست *مرغ را میتوانید آب پز و سپس ریش ریش کرده و به مواد اضافه کنید *به دلخواه میتوانید این غذا را با گوشت قلقلی هم بپزید *اگر شکر اضافه نکنید این غذا به هیچ وجه شیرین نمیباشد Carrot rice with chicken Necessary materials 500 grams of carrots, four cups of rice, one chicken breast, three medium onions, three tablespoons of barberry, half a tablespoon of lemon juice, one to two spoons of sugar as desired Spices include saffron, black pepper and chicken spices (including coriander seed powder, turmeric, cardamom, cinnamon, cumin, paprika, ginger, red pepper, garlic powder, onion powder, etc.) and salt * This dish is enough for 6 to 8 people * You can boil the chicken and add it to the ingredients *If you like, you can cook this dish with minced meat * If you don't add sugar, this food is not sweet at all
طرز تهیه هویج پلو,هویج پلو با مرغ,هویج پلو,هویج پلو با گوشت,شکوفه بانو