طرز تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج (آشپزی با نرگس)
#ساندویچ_مرغ_و_اسفناج مواد لازم: سینه مرغ ۲ تکه اسفناج نیم کیلو پیاز ۱ عدد سیر ۴ حبه گردو ریز خرد شده ۱ فنجان قارچ ۱۰ عدد پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم نمک،فلفل، زردچوبه، پاپریکا، سماق،زیره به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و به همراه سیر رنده شده،به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. اسفناج ها را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا اسفناج آبش کشیده شود و بپزد.سپس قارچ خرد شده اضافه کنید و تفت بدید. در آخر پنیر خامه ای و گردو ریز خرد شده بریزید و بهم بزنید تا مزه دار بشه . داخل نان دلخواه بریزید. من از نان باگت استفاده کردم. میتونید نان را گریل کنید. نوش جان
ساندویچ,ساندویچ مرغ,ساندویچ هات داگ,ساندویچ پنیر,اسمر فود