طرز تهیه دمی گوجه با ته انداز مرغ خوشمزه

آموزش آشپزی رضیم
آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم دمی گوجه با ته انداز مرغ مرغ : ۲ عدد ران کامل (وزن حدودی هر ران ۳۰۰ تا ۲۰۰گرم ) پیاز برای آبپز کردن مرغ : ۱ عدد کوچک فلفل دلمه برای آبپز کردن مرغ : نصف یک فلفل دلمه کامل نمک : یک قاشق مرباخوری ادویه کاری : یک قاشق چای خوری فلفل قرمز : یک قاشق چای خوری مواد لازم قسمت پلویی برنج :۴ پیمانه پیاز نگینی خورد شده : ۱ عدد متوسط گوجه پوست گرفته شده : ۵ عدد سیب زمینی : ۱ عدد بزرگ یا متوسط نمک : یک قاشق چای خوری سر خالی زردچوبه : یک قاشق مرباخوری ادویه کاری: ۱ قاشق چای خوری سر خالی آب مرغ برای آبپز شدن برنج : ۲ پیمانه (۲ پیمانه از همان پیمانه برنج آب مرغ اضافه کنید ) زعفران غلیظ دم کرده : ۳ قاشق غذاخوری نکته: ۱/۵ فنجان آب اضافه کنید حدود یک دقیقه شعله گاز زیاد کنید تا قابلمه بخار بگیره بعد خیلی کم کنید تا حدود ۴۰ دقیقه با شعله کم بپزه. اموزش اشپزی رضیم https://rezim.ir/

دمی گوجه,پلو مرغ,دمی گوجه با ته انداز مرغ,غذای مجلسی

توضیحات

مواد لازم دمی گوجه با ته انداز مرغ مرغ : ۲ عدد ران کامل (وزن حدودی هر ران ۳۰۰ تا ۲۰۰گرم ) پیاز برای آبپز کردن مرغ : ۱ عدد کوچک فلفل دلمه برای آبپز کردن مرغ : نصف یک فلفل دلمه کامل نمک : یک قاشق مرباخوری ادویه کاری : یک قاشق چای خوری فلفل قرمز : یک قاشق چای خوری مواد لازم قسمت پلویی برنج :۴ پیمانه پیاز نگینی خورد شده : ۱ عدد متوسط گوجه پوست گرفته شده : ۵ عدد سیب زمینی : ۱ عدد بزرگ یا متوسط نمک : یک قاشق چای خوری سر خالی زردچوبه : یک قاشق مرباخوری ادویه کاری: ۱ قاشق چای خوری سر خالی آب مرغ برای آبپز شدن برنج : ۲ پیمانه (۲ پیمانه از همان پیمانه برنج آب مرغ اضافه کنید ) زعفران غلیظ دم کرده : ۳ قاشق غذاخوری نکته: ۱/۵ فنجان آب اضافه کنید حدود یک دقیقه شعله گاز زیاد کنید تا قابلمه بخار بگیره بعد خیلی کم کنید تا حدود ۴۰ دقیقه با شعله کم بپزه. اموزش اشپزی رضیم https://rezim.ir/