آموزش کوفته تبریزی و نکات مهم برای وا نرفتن کوفته

تعداد بازدید : 66 | تاریخ انتشار : 15 اردیبهشت 1403 10:05 | مدت زمان : 00:06:56 | دسته بندی : غذا و نوشیدنی

طرز تهیه کوفته تبریزی به روش من داخل فیلم هست دوستان عزیز به نکات داخل فیلم توجه بفرمایید فصل بهاره و ان شاالله ب زودی براتون آموزش دلمه برگ مو را هم میذارم مواد لازم برای کوفته : گوشت چرخ کرده : نیم کیلو لپه پخته : نصف لیوان برنج خیس کرده از شب قبل : نصف لیوان سبزی کوفته : ۳ قاشق پیاز سرخ شده : مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان لازم مواد میانی کوفته : آلو کشمش پیازسرخ شد تخم مرغ آبپز مواد سس : پیاز رنده شده : ۱ عدد بزرگ رب گوجه : ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان لازم آلو :

آموزش آشپزی,کوفته,کوفته تبریزی,لذت آشپزی