خورشت بادمجون مجلسی با تمام نکات | خوش‌رنگ، خوش‌عطر، دلبرِ سفره‌ها

آشپزی با لبخند
آشپزی با لبخند

اگه دنبال یه خورشت اصیل، خوش‌عطر و مجلسی می‌گردی، این خورشت بادمجون رو از دست نده! با گوشت گوسفندی، بادمجون‌های مشکی، رب گوجه، غوره، زعفرون و ادویه‌های گرم یه ترکیب دلبر می‌سازی که هم ظاهرش شیکه، هم طعمش خاص بادمجون‌ها رو جدا سرخ کن، گوشت رو با پیاز و ادویه‌ها خوب تفت بده، بعد رب رو اضافه کن و بذار با آب بپزه. در آخر بادمجون‌ها، غوره و زعفرون رو اضافه کن و بذار خورشت خوب جا بیفته و روغن بندازه. سیو کن، درست کن، و با عشق پستش کن بهترین خورشت بادمجون با تمام نکات مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان : ◗ ۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی استخوان دار ◗ ۳-۴ عدد بادمجان قلمی و مشکی ◗ ۱ عدد پیاز بزرگ ◗ ۱/۵ قاشق غذاخوری رب گوجه ◗ مقداری غوره ◗ پیاز داغ ◗ نمک و فلفل سیاه ◗ ادویه ها ( فلفل قرمز ، زردچوبه ، زیره ، پودر پیاز پاپریکا ، چوب دارچین ، هل ) ◗ مقداری زعفران نکات طلایی برای خورشت بادمجون مجلسی: - بادمجون‌ها رو با نمک تلخی‌گیری کن تا روغن کمتری جذب کنن. - رب گوجه رو خوب تفت بده تا خورشت خوشرنگ بشه. - گوشت رو زیاد سرخ نکن تا سفت نشه و خوب بپزه. - خورشت رو کم‌آب و با حرارت ملایم بپز تا خوب جا بیفته و روغن بندازه. - اضافه کردن غوره یا آبغوره در مرحله آخر باعث طعم ترش و خاص می‌شه. #خورشت_بادمجان #خورشت_مجلسی #خورشت_با_گوشت #خورشت_با_بادمجان #خورشت_با_غوره #خورشت_با_زعفران #خورشت_خونگی #خورشت_وایرال #خورشت_دلبر #خورشت_برای_مهمونی #خورشت_برای_دورهمی #خورشت_خلاقانه #آشپزی_خانگی #آشپزی_با_عشق #دستور_سئو #آشپز_شو #غذای_سنتی #غذای_اصیل #خورشت_بدون_لپه #خورشت_بدون_مرغ

خورشت بادمجان,گوشت,مجلسی,بادمجون

توضیحات

اگه دنبال یه خورشت اصیل، خوش‌عطر و مجلسی می‌گردی، این خورشت بادمجون رو از دست نده! با گوشت گوسفندی، بادمجون‌های مشکی، رب گوجه، غوره، زعفرون و ادویه‌های گرم یه ترکیب دلبر می‌سازی که هم ظاهرش شیکه، هم طعمش خاص بادمجون‌ها رو جدا سرخ کن، گوشت رو با پیاز و ادویه‌ها خوب تفت بده، بعد رب رو اضافه کن و بذار با آب بپزه. در آخر بادمجون‌ها، غوره و زعفرون رو اضافه کن و بذار خورشت خوب جا بیفته و روغن بندازه. سیو کن، درست کن، و با عشق پستش کن بهترین خورشت بادمجون با تمام نکات مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان : ◗ ۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی استخوان دار ◗ ۳-۴ عدد بادمجان قلمی و مشکی ◗ ۱ عدد پیاز بزرگ ◗ ۱/۵ قاشق غذاخوری رب گوجه ◗ مقداری غوره ◗ پیاز داغ ◗ نمک و فلفل سیاه ◗ ادویه ها ( فلفل قرمز ، زردچوبه ، زیره ، پودر پیاز پاپریکا ، چوب دارچین ، هل ) ◗ مقداری زعفران نکات طلایی برای خورشت بادمجون مجلسی: - بادمجون‌ها رو با نمک تلخی‌گیری کن تا روغن کمتری جذب کنن. - رب گوجه رو خوب تفت بده تا خورشت خوشرنگ بشه. - گوشت رو زیاد سرخ نکن تا سفت نشه و خوب بپزه. - خورشت رو کم‌آب و با حرارت ملایم بپز تا خوب جا بیفته و روغن بندازه. - اضافه کردن غوره یا آبغوره در مرحله آخر باعث طعم ترش و خاص می‌شه. #خورشت_بادمجان #خورشت_مجلسی #خورشت_با_گوشت #خورشت_با_بادمجان #خورشت_با_غوره #خورشت_با_زعفران #خورشت_خونگی #خورشت_وایرال #خورشت_دلبر #خورشت_برای_مهمونی #خورشت_برای_دورهمی #خورشت_خلاقانه #آشپزی_خانگی #آشپزی_با_عشق #دستور_سئو #آشپز_شو #غذای_سنتی #غذای_اصیل #خورشت_بدون_لپه #خورشت_بدون_مرغ