طرز تهیه پنکیک ژاپنی سوفله با پف زیاد (پنبه ای و پف دار) - تجربه نت

مجله تجربه نت
مجله تجربه نت

طرز تهیه پنکیک ژاپنی پفکی سوفله: ۱. جدا کردن زرده و سفیده تخم‌مرغ: تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بشکنید و زرده و سفیده را کاملاً جدا کنید تا هیچ اثری از زرده در سفیده باقی نماند. ۲. هم‌زدن سفیده تخم‌مرغ: سفیده‌ها را با همزن برقی بزنید تا حجیم و سفید شوند، سپس نصف شکر را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید تا سفت و براق شوند. ۳. آماده کردن مایه زرده تخم‌مرغ: زرده‌ها را با وانیل و باقی‌مانده شکر بزنید تا کرم‌رنگ و کش‌دار شوند، سپس روغن و شیر ولرم را افزوده و مخلوط کنید تا مایه‌ای یکدست به‌دست آید. ۴. ترکیب مواد خشک با زرده: آرد، نشاسته ذرت و بکینگ‌پودر را با هم الک کرده و به مایه زرده بیفزایید، سپس با همزن دستی هم بزنید تا خمیر صاف و بدون گلوله شود. ۵. افزودن سفیده به مایه: سفیده فرم‌گرفته را در دو مرحله به مایه اضافه کرده و با لیسک به‌آرامی از پایین به بالا مخلوط کنید تا پف آن حفظ شود. ۶. پخت پنکیک ژاپنی: تابه نچسب کوچکی را روی حرارت ملایم بگذارید، بدون روغن گرم کنید، مایه را داخل آن بریزید، درب را ببندید و هر طرف را تا طلایی شدن بپزید. ۷. تزیین و سرو پنکیک ژاپنی سوفله: پنکیک‌های پف‌دار را در ظرف بچینید و با میوه تازه، شکلات صبحانه، عسل یا پودر قند تزیین کنید و گرم سرو کنید. برای دیدن آموزش ویدیویی غذاها، کانال آپارات ما را دنبال کنید. همچنین وارد صفحه رسپی «طرز تهیه پنکیک ژاپنی» در تجربه‌نت (https://www.tajrobenet.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%be%d9%86%da%a9%db%8c%da%a9-%da%98%d8%a7%d9%be%d9%86%db%8c/) شوید و نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید.

آموزش پنکیک,طرز تهیه پنکیک,پنکیک

توضیحات

طرز تهیه پنکیک ژاپنی پفکی سوفله: ۱. جدا کردن زرده و سفیده تخم‌مرغ: تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بشکنید و زرده و سفیده را کاملاً جدا کنید تا هیچ اثری از زرده در سفیده باقی نماند. ۲. هم‌زدن سفیده تخم‌مرغ: سفیده‌ها را با همزن برقی بزنید تا حجیم و سفید شوند، سپس نصف شکر را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید تا سفت و براق شوند. ۳. آماده کردن مایه زرده تخم‌مرغ: زرده‌ها را با وانیل و باقی‌مانده شکر بزنید تا کرم‌رنگ و کش‌دار شوند، سپس روغن و شیر ولرم را افزوده و مخلوط کنید تا مایه‌ای یکدست به‌دست آید. ۴. ترکیب مواد خشک با زرده: آرد، نشاسته ذرت و بکینگ‌پودر را با هم الک کرده و به مایه زرده بیفزایید، سپس با همزن دستی هم بزنید تا خمیر صاف و بدون گلوله شود. ۵. افزودن سفیده به مایه: سفیده فرم‌گرفته را در دو مرحله به مایه اضافه کرده و با لیسک به‌آرامی از پایین به بالا مخلوط کنید تا پف آن حفظ شود. ۶. پخت پنکیک ژاپنی: تابه نچسب کوچکی را روی حرارت ملایم بگذارید، بدون روغن گرم کنید، مایه را داخل آن بریزید، درب را ببندید و هر طرف را تا طلایی شدن بپزید. ۷. تزیین و سرو پنکیک ژاپنی سوفله: پنکیک‌های پف‌دار را در ظرف بچینید و با میوه تازه، شکلات صبحانه، عسل یا پودر قند تزیین کنید و گرم سرو کنید. برای دیدن آموزش ویدیویی غذاها، کانال آپارات ما را دنبال کنید. همچنین وارد صفحه رسپی «طرز تهیه پنکیک ژاپنی» در تجربه‌نت (https://www.tajrobenet.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%be%d9%86%da%a9%db%8c%da%a9-%da%98%d8%a7%d9%be%d9%86%db%8c/) شوید و نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید.