طرز تهیه مربای به خوش رنگ و خوش طعم با تمام نکات | مربا به رنده شده
اگه دنبال یه مربای خاص، خوش رنگ و متفاوت هستی، این ویدیو رو از دست نده! امروز با هم میریم سراغ طرز تهیه مربای به، اونم به سبک خونگی و حرفه ای! مواد لازم: - میوه به: یک کیلو گرم - شکر: یک کیلو گرم - آب لیمو: یک قاشق غذاخوری - هل(اختیاری): ۴ دانه - چوب دارچین(اختیاری): ۱ تکه - آب: ۵ لیوان مراحل تهیه مربای به: شستشو و خرد کردن به 00:00 افزودن شکر و آب و قرار دادن روی حرارت 01:41 افزودن طعم دهندهها و پخت مربا 02:10 رنگ دهی، قوام مربا و افزودن آبلیمو 02:31 نگهداری مربا 02:58 نکات مهم: برای تست غلظت مربا کمی از شربت مربا را روی بشقاب بریزید. اگر سریع پخش نشد و حالت ژلهای داشت، مربا آماده است. حرارت ملایم و زمان طولانی باعث رنگ بهتر مربا میشود. مربا را حدود ۲ تا ۳ ساعت با حرارت ملایم بپزید تا رنگ آن قرمز-یاقوتی شود. آب لیمو نقش مهمی در جلوگیری از شکرک زدن مربا دارد. در آخر، آب لیمو را اضافه کنید تا از شکرک زدن جلوگیری شود. میزان شکر را به اندازه در نظر بگیرید، شکر زیاد باعث شکرک بستن مربا میشود، در حالی که شکر کم نیز باعث رقیق شدن مربا و کپک زدن مربا میشود. اگر مربای شما بعد از مدتی شکرک بست، کمی آب جوش و چند قطره آب لیمو به آن اضافه کنید و چند دقیقه بگذارید بجوشد. دانههای به را دور نیندازید، آنها را پس از خشک شدن داخل یک ظرف در بسته قرار دهید و در هنگام گلو درد و سرفه داخل آب جوش بریزید تا لعاب بدهد، سپس میل کنید تا سرفه و گلو درد شما را تسکین دهد. #مربای_به #طرزتهیهمربا #آشپزی_سنتی #مربا #مربا_به_رنده_شده #طرز_تهیه_مربای_به #آشپزی_خانگی #دستور_پخت #آشپزی_ایرانی #مربا_خانگی #آشپزی_آسان #آشپزی_پاییزی #مربای_خوشمزه #طعم_پاییز #عطر_به #صبحانه_پاییزی #آموزش_آشپزی #ویدیوی_آشپزی #آشپزیدرخانه #آشپزی_خلاقانه #آشپزی_ویدئویی #آشپزی_آپارات #ویدیو_آشپزی #آشپزیمرحلهبه_مرحله #آشپزی_سالم #اشپزی_با_لیلی
مربای به,طرز تهیه مربای به,مربا به,صبحانه خوشمزه,مربا به رنده شده